24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    EPIC! Ο James Cameron επιβεβαιώνει τα Avatar 2, 3, 4 και 5!

    To Avatar είναι μία από τις πιο πετυχημένες ταινίες όλων των εποχών, έχοντας γράψει ιστορία. Περίπου επτά χρόνια μετά από το ντεμπούτο του Avatar, ο σκηνοθέτης James Cameron έχει στρωθεί στη δουλειά, ετοιμάζοντας όχι ένα, ούτε δύο, αλλά… τέσσερα sequels για την εξαιρετικά πετυχημένη ταινία που έσπασε τα ταμεία όταν κυκλοφόρησε το 2009!

    Avatar 1

    Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της CinemaCon που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο Las Vegas, o Cameron ανακοίνωσε σε μία ομάδα δημοσιογράφων ότι το πρώτο sequel του Avatar θα κυκλοφορήσει μέσα στα Χριστούγεννα του 2018. Ο Cameron δεν θα σταματήσει εκεί όμως, καθώς το Avatar 3 θα βγει στην εορταστική περίοδο του 2020 και τα δύο τελευταία μέρη της εποποιΐας του Avatar θα βγουν με ένα χρόνο διαφορά μεταξύ τους (Χριστούγεννα του 2022 και Χριστούγεννα του 2023). Αν και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι επίσημο αναφορικά με το cast, ωστόσο ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, Sam Worthington, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στα sequels, ενώ μαζί του δεν αποκλείεται να ειναι και η Zoe Saldana. Με 2.7 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις (στο παγκόσμιο box office) καταλαβαίνετε ότι απλώς ήταν θέμα χρόνου μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα των sequels και όπως έχει τονίσει ο Cameron, ήταν επιθυμία του να καθυστερήσουν τα sequels, έτσι ώστε να φτάσει η τεχνολογία στα επίπεδα που εκείνος επιθυμεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles