13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στις 21 Ιανουαρίου θα μάθουμε περισσότερα consumer χαρακτηριστικά των Windows 10!

    Ο καινούριος χρόνος θα μας φέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τα καταναλωτικά χαρακτηριστικά των Windows 10 που θα αποκαλυφθούν σε event που έχει προγραμματίσει η Microsoft στις 21 Ιανουαρίου.

    windows-10-consumer-event

    “Θα διοργανώσουμε ένα event στο Redmond campus της Microsoft όπου θα μιλήσουμε για το επόμενο κεφάλαιο των Windows 10” σημειώνει η αμερικανική εταιρεία σε σχετικό blog post και συνεχίζει “Θα ακούσετε τους senior leaders του Operatiing System Group”.

    Έτσι, αναμένεται ότι το “παρών” στην εκδήλωση θα δώσουν οι Terry Myerson, Joe Belfiore και Phil Spencer, δίνοντας έμφαση στην “καταναλωτική” εμπειρία των Windows 10, τη στιγμή που στο προηγούμενο event των Windows 10 το Σεπτέμβριο είχαν γίνει αναφορές περισσότερο στα χαρακτηριστικά τους που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις.

    Τα επόμενα Windows θα διατεθούν αργότερα μέσα στη χρονιά, με τις πληροφορίες να θέλουν αυτό να γίνεται τελικά προς το φθινόπωρο, φέρνοντας την εμπειρία τους σε μία διευρυμένη γκάμα συσκευών, από desktops και laptops έως smartphones και tablets.

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles