24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    JBL Charge 3 hands-on review [video]: Απόλυτος ακουστικός σύντροφος!

    Καλοκαιράκι… διακοπές και θέλουμε η αγαπημένη μας μουσική να μας ακολουθεί παντού. Ωστόσο, λίγα είναι τα ηχεία που μπορούν να συνδυάσουν ηχητική απόδοση, αυτονομία και ανθεκτικότητα στις δύσκολες συνθήκες του ελληνικού καλοκαιριού, όπου επικρατεί η άμμος, ο ήλιος και το αλμυρό νερό. Το JBL Charge 3 είναι ένα από αυτά που μπορεί.

    jbl charge 3 (5)

    Είναι ελαφρύ, compact, με κυλινδρικό σχεδιασμό και μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα παντού, με βάρος 800 γραμμάρια. Διαθέτει δύο οδηγούς των 10 Watts για συνολική απόδοση 20 Watts, οι οποίοι βρίσκονται εκατέρωθεν της συσκευής, με αποτέλεσμα ο ήχος να φθάνει σε όλες τις κατευθύνσεις. Το Charge 3 έχει στιβαρή κατασκευή, συνδυάζοντας μαλακή, συνθετική επένδυση για αντοχή στις πτώσεις και τις άγριες επιφάνειες, ενώ περιμετρικά διαθέτει ένα καλαίσθητο και ευχάριστο στην αφή, πλέγμα.

    jbl charge 3 (10) jbl charge 3 (9) jbl charge 3 (8) jbl charge 3 (7)

    Το βασικότερο είναι πως το Charge 3 προστατεύεται απέναντι στο υγρό στοιχείο, σύμφωνα με το IPX7 πρότυπο, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε όταν το παίρνετε μαζί σας στη θάλασσα ή αν σας πιάσει μια καλοκαιρινή μπόρα. Ακόμη ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι πως λειτουργεί σαν powerbank, με την ενσωματωμένη μπαταρία των 6.000mAh του. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως μπορείτε να φορτίζετε το κινητό σας για μέρες, αν βρίσκεστε μακριά από το δίκτυο ρεύματος, όπως για παράδειγμα σε ελεύθερο camping. Ή να φορτίσει όλη η παρέα σας τα κινητά της, από το πρωί που θα βγείτε μέχρι το βράδυ που θα γυρίσετε στο σπίτι/ξενοδοχείο.

    jbl charge 3 (6) jbl charge 3 (4) jbl charge 3 (1) jbl charge 3 (2) jbl charge 3 (3) jbl charge 3 (9)

    Ηχητικά, η JBL δε χρειάζεται συστάσεις. Εξαιρετική απόδοση ήχου, από πλευράς ποιότητας αλλά και έντασης, πανεύκολο pairing μέσω Bluetooth ώστε να κάνετε streaming μουσικής από το smartphone/tablet και δυνατότητα σύνδεσης έως και τριών Charge 3 για μια “surround” εμπειρία που θα καλύψει και το μεγαλύτερο χώρο.

    Το JBL Charge 3 διατίθεται στην ελληνική αγορά, σε πολλά καταστήματα, μέσω της Wavemotion.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles