24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    JBL Clip 2 hands-on video: Ιδανικό ηχείο για το καλοκαίρι!

    Για όσους ψάχνουν ένα compact αλλά πανίσχυρο bluetooth speaker με εξαιρετική αυτονομία, η κορυφαία JBL έχει τη λύση και αυτή είναι το Clip 2.

    jbl clip 2 (3)

    jbl clip 2 (2)

    Η ονομασία δεν είναι τυχαία καθώς το Clip 2 κυριολεκτικά… γατζώνεται πάνω σας, στην τσάντα σας, τη βαλίτσα, οπουδήποτε μπορείτε να σκεφθείτε ώστε να μεταφέρεται πανεύκολα (184 gr), χαρίζοντάς σας ταυτόχρονα πολλές ώρες μουσικής. Φυσικά είναι αδιάβροχο (IPX7) και προστατευμένο απέναντι στη σκόνη, έτσι δε χρειάζεται να φοβάστε όταν το παίρνετε στην παραλία ή στο camping, το αντίθετο μάλιστα καθώς είναι φτιαγμένο ειδικά γι’αυτές τις καταστάσεις.

    jbl clip 2 (4)

    jbl clip 2 (7)

    Παρά το μικρό του μέγεθος αποδίδει πολύ υψηλής έντασης ήχο (3 Watts ηχείο), καλύπτοντας τις ανάγκες σας είτε εντός, είτε εκτός των 4 τοίχων. Επίσης, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του αντέχει για έως και 8 ώρες αναπαραγωγής, έτσι με ένα μικρό powerbank θα σας κρατήσει για 2 ή και περισσότερες ημέρες μακριά από το ρεύμα. Η σύνδεση μέσω Bluetooth γίνεται πανεύκολα με οποιοδήποτε smartphone υποστηρίζει το πρωτόκολλο (v4.2) και διαθέτει μικρόφωνο, έτσι ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε και κλήσεις ομιλίας μέσω αυτού, εάν σας καλέσει κάποιος την ώρα που ακούτε μουσική.

    jbl clip 2 (8)

    jbl clip 2 (6)

    Το Clip 2 είναι ιδανικό για τις διακοπές και χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής αλλά και ηχητικής απόδοσης της JBL. Θα το βρείτε σε πολλά ελληνικά καταστήματα.

     

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles