14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    JBL Horizon hands-on review: Ο ήλιος ανατέλλει στον ορίζοντα…

    Μαζί με τα καλούδια της Harman Kardon που δοκιμάσαμε τις τελευταίες μέρες, ήρθε και κάτι που ξεχώριζε…είχε σχήμα δίσκου, μεγάλη οθόνη και υποσχόμενο όνομα… Το JBL Horizon είναι ένα ξυπνητήρι που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα και τελικά, είναι πολλά περισσότερα!

    jbl horizon (2)

    Το Horizon δεν έχει πάρει τυχαία αυτό το όνομα, καθώς όντως δείχνει σαν… Ήλιος που ανατέλλει στον ορίζοντα! Λέω “ανατέλλει” και όχι “δύει” καθώς πρόκειται ουσιαστικά για ένα ρολόι-ξυπνητήρι με πολλές επιπλέον δυνατότητες αναπαραγωγής ήχου και τεράστια συνδεσιμότητα. Για αρχή, διαθέτει FM δέκτη, έτσι μπορεί να σας ξυπνά με το σταθμό της επιλογής σας, αλλά και να λειτουργεί σαν κανονικό ραδιόφωνο όλη την ημέρα. Επίσης διαθέτει κυκλικό, απαλό φωτισμό που μπορεί να ενεργοποιηθεί τόσο το βράδυ, όταν θέλετε να σηκωθείτε για λίγο από το κρεβάτι χωρίς να ανάψετε τα φώτα, όσο και για να σας ξυπνήσει με “μαλακό” τρόπο το πρωί!

    jbl horizon (5) jbl horizon (3)

    Το κυρίως πλήκτρο στο πάνω μέρος του είναι από ελαστικό υλικό και φυσικά αποτελεί και το “snooze button”, μεταξύ άλλων. Ακριβώς από πίσω υπάρχει μια σειρά με πλήκτρα έντασης/αλλαγής συχνότητας/εμπρός-πίσω αλλά και ορισμένα φυσικά πλήκτρα με εικονίδια, όπως για το Bluetooth, το ραδιόφωνο κ.λπ. Το Horizon διαθέτει δύο ξεχωριστά ξυπνητήρια και μπορείτε να ορίσετε κάποιον από τους ήχους που διαθέτει, το ραδιόφωνο ή να εκκινεί το stream ήχων/μουσικής από όποια συσκευή έχετε συνδέσει σε αυτό μέσω Bluetooth (όπως το κινητό σας).

    jbl horizon (6) jbl horizon (1)

    Η LCD οθόνη στο εμπρός μέρος παρέχει επαρκείς πληροφορίες, με κύρια την ώρα, με μεγάλη ευκρίνεια αλλά χωρίς να ενοχλεί με έντονο φωτισμό. Το Horizon διαθέτει δύο ηχεία των 5 Watts έκαστο, έτσι συνολικά έχει αρκετά καλή απόδοση για την κατηγορία του, με υψηλή ποιότητα ήχου φυσικά. Και ένα ακόμη χαρακτηριστικό του που είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε οποιοδήποτε δωμάτιο, είναι οι ενσωματωμένες USB θύρες μέσω των οποίων μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας το βράδυ ή καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας! Το Horizon τροφοδοτείται μέσω του δικτύου ρεύματος (2,2A adapter) και έτσι μπορεί να παρέχει 1+1 Amperes μέσω των θυρών αυτών, για το smartphone, το smartwatch, το tablet σας, εξαλείφοντας την ανάγκη για πολλούς φορτιστές (και άρα πολλές πρίζες διαθέσιμες δίπλα στο κρεβάτι). Τέλος, διαθέτει και μια μικρή μπαταρία Λιθίου ώστε να διατηρεί την ώρα, την ημερομηνία και τις ρυθμίσεις του, ακόμη και εκτός δικτύου ρεύματος.

    jbl horizon (4)

    Έτσι, είναι η τέλεια συσκευή για να μεταφέρετε μαζί σας στα ταξίδια ή από δωμάτιο σε δωμάτιο και από σπίτι σε σπίτι, κάτι στο οποίο συμβάλλουν και οι διαστάσεις της.

    Διατίθεται στην Ελλάδα μέσω της Wavemotion

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles