15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    J.J. Abrams και Jonathan Nolan ετοιμάζουν το remake του Westworld

    Στις ανασκαφές που κάνει το Hollywood για να βρει αξιόλογο υλικό για πιθανά remake, sequel, reboot κλπ., πρόσφατα προέκυψε και το τρομερό concept του Westworld που προσφέρεται όσο λίγα πράγματα που υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα.

    westworld

    Μιλάμε για το πολύ μπροστά για την εποχή του sci-fi western του 1973, σε σενάριο και σκηνοθεσία του συγγραφέα Michael Crichton, όπου η δυσλειτουργία ενός ρομπότ θα προκαλέσει χάος στους ανυποψίαστους ταξιδιώτες ενός φουτουριστικού “amusement park”, όπου μπορεί κανείς να καλοπεράσει σε mode “Μεσαίωνα” και “Άγριας Δύσης”. Ο Yul Brynner πρωταγωνιστούσε ως ρομπότ δολοφόνος, ένας ρόλος που έγραψε ιστορία και τον οποίο η Warner Bros προσπαθεί εδώ και χρόνια να αναβιώσει.
    Και φαίνεται πως ήρθε η ώρα αφού ο co-writer του The Dark Knight, Jonathan Nolan (αδελφός του περίφημου σκηνοθέτη Christopher) και ο “βρίσκομαι παντού” J.J. Abrams θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προσαρμόσουν το Westworld σε μία τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό του HBO. Ωραία πράγματα, που γίνονται ακόμα καλύτερα κρίνοντας από δηλώσεις που λένε πως το remake θα επικεντρωθεί ακόμα περισσότερο σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης και θα αποτελέσει μία “σκοτεινή οδύσσεια για την τεχνητή συνείδηση και το μέλλον της αμαρτίας”. Μέχρι τότε απολαύστε το άκρως “ψαρωτικό” trailer του παλιού Westworld. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles