17.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    John Williams: “Θα ακούσετε γνώριμα μουσικά θέματα στο Star Wars: The Force Awakens”

    Στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται το Star Wars: The Force Awakens, η ταινία για την οποία όλοι οι fans του διάσημου saga ανυπομονούν να δουν τι έχει ετοιμάσει ο J.J. Abrams. Πέρα όμως από τον διάσημο σκηνοθέτη και τα σεναριακά θέματα που ήδη συζητιούνται, η συμμετοχή του John Williams, του μυθικού συνθέτη που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το διάσημο franchise, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Που στο ερώτημα τι έχει ετοιμάσει εκείνος για την ταινία, ο 83χρονος δημιουργός δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση.

    JohnWilliams

    Σε συνέντευξή που έδωσε λοιπόν στο Vanity Fair, ο συνθέτης που έχει σημαδέψει το παγκόσμιο σινεμά με τα soundtrack του για ταινίες όπως Jaws, Superman, Indiana Jones κλπ., είπε πως θα υπάρχουν σκηνές που θα γίνονται αναφορές σε παλιότερα μουσικά θέματα. Είναι κάτι που πιστεύει πως θα προκύψει πολύ φυσικά και θα δέσει σωστά στην ταινία. Δεν θα είναι πολλές, αλλά λίγες και καλές, και πιστεύει πως θα λειτουργήσουν με πολύ θετικό και δημιουργικό τρόπο.
    Ο Williams δεν έγινε πιο συγκεκριμένος, αλλά είναι σίγουρο πως το θέμα έχει ήδη συζητηθεί με τον J.J. Abrams που σίγουρα θα εμπιστευτεί με κλειστά μάτια τον τεράστιο αυτό συνθέτη. Στη συνέντευξη επίσης ο Williams ρωτήθηκε εάν ξεχωρίζει κάποιο από τα 7 μουσικά θέματα που έχει γράψει για τις αντίστοιχες Star Wars ταινίες και απάντησε πως όχι, λέγοντας πως έχει παίξει τόσο πολύ αυτές τις μουσικές σε κονσέρτα όλα αυτά τα χρόνια που θεωρεί πως η αγάπη του γι’ αυτά είναι μία και ενιαία.

    https://www.youtube.com/watch?v=hQYzgi-FelU

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles