15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Johnny Depp “παίζει” με την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Transcendence

    Από το μακρινό 1999 και το The Astronaut’s Wife έχει ο Johnny Depp να πρωταγωνιστήσει σ’ ένα sci-fi concept και το Transcendence ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένο genre. Ο Wally Pfister, γνωστός από τη στενή του συνεργασία με τον Christopher Nolan, σκηνοθετεί το φιλμ που το σενάριό του έχει γράψει ο Jack Paglen και το οποίο καταπιάνεται με το θέμα της τεχνητής νοημοσύνης.

    trancendence

    Ο Depp υποδύεται τον Dr. Will Caster που θέλει να δημιουργήσει μία μηχανή που θα έχει συνείδηση και που θα συνδυάζει την απόλυτη γνώση με την πλήρη γκάμα των ανθρώπινων συναισθημάτων. Τα πειράματά του, αν και άκρως αμφιλεγόμενα, τον έχουν κάνει πολύ διάσημο, αλλά και τον στόχο εξτρεμιστικών ομάδων που είναι αντίθετες στις ιδέες και στην δράση του. Ωστόσο η προσπάθειά τους να τον καταστρέψουν, έχει αντίθετα αποτελέσματα και θα αποτελέσει τον καταλύτη για την επιτυχία του. Στην πορεία όμως η δίψα γου για γνώση θα γίνει ένα με την ακατανίκητη επιθυμία για εξουσία και τότε τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα…
    Στο φιλμ που δεν αναμένεται πριν από τον Απρίλιο της νέας χρονιάς, συμπρωταγωνιστούν οι Paul Bettany, Rebecca Hall, Kate Mara, Morgan Freeman, Cole Hauser και Cillian Murphy.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles