15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Jolla Phone. Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ!

    Μετά τη διάθεση του Jolla Phone στη Φινλανδία από τις 27 Νοεμβρίου έρχεται η ώρα να διατεθεί online μία παρτίδα των συσκευών της εταιρείας και στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά.

    Jolla Phone ONLINE

    Το νέο smartphone με το λειτουργικό σύστημα Sailfish OS –το οποίο έχει αναπτυχθεί από πρώην εργαζόμενους της Nokia και βασίζεται στο Meego- μπορεί να φτάσει τώρα και στα χέρια σου, αν επισκεφθείς το shop.jolla.com και κάνεις την παραγγελία σου.

    Όπως θα διαπιστώσεις, η συσκευή πλέον μπορεί να αποσταλεί και στην Ελλάδα, στην τιμή των 399 ευρώ που διατίθεται σε όλη την Ευρώπη (προσθέτοντας 15 ευρώ στα έξοδα αποστολής).

    jolla-phone-europe

    Να σημειώσουμε ότι το Jolla Phone θα είναι διαθέσιμο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ελβετία και τη Νορβηγία, με τη φινλανδική εταιρεία να σημειώνει ότι οι νέοι αγοραστές θα έχουν τη συσκευή στα χέρια τους μέσα στις επόμενες δύο με τέσσερις εβδομάδες. Όσοι είχαν μάλιστα προπαραγγείλει το Jolla Phone, θα τo έχουν στα χέρια τους έως τα Χριστούγεννα, ενώ για τους υπόλοιπους οι αποστολές θα ξεκινήσουν με τη νέα χρονιά.

    Εσύ θα δοκίμαζες το νέο Jolla Phone και πάνω απ’ όλα το Sailfish OS;

    jolla-phone-europe-shipping

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles