16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Jony Ive αναβαθμίζεται και γίνεται Chief Designer Officer της Apple

    Λίγες μέρες πριν το WWDC 2015, το μεγάλο event για την Apple που ξεκινάει στις 8 Ιουνίου, Ο Jony Ive, ένα από τα πλέον γνωστά στελέχη του Cupertino και έως τώρα Senior Vice President of Design της εταιρείας αναβαθμίζεται και αποκτά τη νέα θέση του “Chief Design Officer”.

    jony-ive

    Ο άνθρωπος πίσω από τον hardware -αλλά και τον software πλέον- σχεδιασμό στην Apple θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος για τα τμήματα του industrial design και του user interface της εταιρείας, στα δύο τελευταία ωστόσο αποκτά δύο συνεργάτες, τον Richard Howarth (Vice President of Industrial Design) και τον Alan Dye (Vice President of User Interface Design), αντίστοιχα.

    ive-partners
    Alan Dye, Jonathan Ive και Richard Howarth

    Έτσι, θα μπορέσει να απελευθερωθεί από καθημερινούς “πονοκεφάλους” διοίκησης και διαχείρισης και να αφοσιωθεί σε αυτό που γνωρίζει να κάνει καλά, να εμπνέεται ιδέες για το μελλοντικό σχεδιασμό προϊόντων της αμερικανικής εταιρείας.

    Ο ίδιος ο Tim Cook ανακοίνωσε την “προαγωγή” του Ive με επιστολή του στους εργαζομένους της εταιρείας, σημειώνοντας ότι η νέα περίοδος ξεκινάει από την 1η Ιουλίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles