16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η πρώτη φωτό του Joseph Gordon-Levitt ως Edward Snowden από τα γυρίσματα της ταινίας του Oliver Stone

    Αυτός είναι ο Joseph Gordon-Levitt ως Edward Snowden σε ένα στιγμιότυπο από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων της ταινίας “Snowden” που ετοιμάζει ο Oliver Stone σχετικά με τη ζωή του αναλυτή της NSA που μας συγκλόνισε πριν ενάμιση χρόνο με τις αποκαλύψεις των παρακολουθήσεων της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

    Joseph Gordon-Levitt Edward Snowden

    Τη φωτογραφία μοιράστηκε στο Facebook ο ηθοποιός σχολιάζοντας: “Έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα αυτό για τον Snowden – ότι κατετάγη στον αμερικανικό στρατό το 2004. Ήθελε να πολεμήσει στο Ιράκ, αλλά κατά τη διάρκεια της βασικής του εκπαίδευσης στο Fort Benning, έσπασε και τα δύο του πόδια και έλαβε διοικητική απάλλαγή, Μετά από αυτό ήταν ακόμη αποφασισμένος να υπηρετήσει την πατρίδα του (είτε τον αγαπάτε είτε τον μισείτε, πρέπει να παραδεχθείτε ότι ο τύπος έχει ισχυρή θέληση) έτσι κατέληξε να πάρει μία δουλειά στη CIA, όπου και ξεκίνησε η καριέρα του ως αναλυτής.

    Οι σημερινές σκηνές ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσει αυτό το γύρισμα. Ήταν δύσκολο, αλλά, φυσικά, με τίποτα τόσο σκληρό όσο η πραγματική βασική εκπαίδευση. Και εγώ, είμαι απλά ενθουσιασμένος και αισθάνομαι τιμή να είμαι ένας “στρατιώτης” σε μία ταινία του Oliver. Εξακολουθώ να λέω στον εαυτό μου: Αυτός το τύπος σκηνοθέτησε το Platoon!”

    Η ταινία “Snowden” σε σκηνοθεσία του Oliver Stone αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2015. Δείτε εδώ το υπόλοιπο καστ της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles