16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο Just Cause 3 trailer και η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη!

    Η σειρά Just Cause θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η αποθέωση της over the top δράσης, καθώς ο πρωταγωνιστής Rico Rodriguez με τα κόλπα του κάνει ακόμη και τους πιο ακριβοπληρώμενους κασκαντέρ του Hollywood να ωχριούν μπροστά του! Ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή των δύο προηγούμενων τίτλων της σειράς, το Just Cause 3 προσφέρει την ίδια και απαραλλαχτή συνταγή μόνο που αυτή τη φορά είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό (σε αυτό συμβάλλει και το hardware των νέων κονσολών)!

    Just Cause 3

    Στο πρώτο trailer του Just Cause 3, ο πρωταγωνιστής Rico Rodriguez δίνει και πάλι ρέστα, κάνοντας sky-diving, εισβάλλοντας σε αεροπλάνα, ελικόπτερα και οχήματα και γενικότερα κάνοντας διάφορα εναέρια κόλπα που μοιάζουν λες και έχουν ξεπηδήσει από ταινία δράσης του Hollywood των 80s! Φυσικά, οι φαντασμαγορικές εκρήξεις δε λείπουν για μία ακόμη φορά (τι σόι Just Cause θα ήταν άλλωστε). Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι δημιουργοί του πολυναμενόμενου action-adventure, οτιδήποτε υπάρχει στο trailer είναι in-game και αποτελεί προϊόν των καμερών του παιχνιδιών, καθώς τίποτα δεν έχει γυριστεί αποκλειστικά για το trailer! Κρίνοντας από το πρώτο gameplay trailer, το Just Cause 3 δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό και αρκετοί fans περιμένουν πως και πως να έρθουν τα Χριστούγεννα του 2015, όπου και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles