21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Και αυτό το καλοκαίρι οι συνδρομητές Vodafone εξάντλησαν το Mobile Internet!

    [Δ.Τ] Με εντυπωσιακή αύξηση που ξεπέρασε το 100% διαμορφώθηκε η κίνηση δεδομένων μέσα από το Super Δίκτυο της Vodafone, κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου. Οι συνδρομητές της Vodafone και οι ξένοι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν γρήγορο Mobile Internet όπου και αν βρίσκονταν, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

    vodafone-data

     

    Αύξηση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο γνώρισε η συνολική κίνηση του δικτύου 4G της Vodafone η οποία εξαπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι. Η αύξηση αυτή είναι αποτέλεσμα της ραγδαίας ανάπτυξης της κάλυψης του δικτύου 4G τόσο σε αστικές περιοχές όσο και σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς.

    Ιδιαίτερα σημαντική αύξηση, που έφτασε το 140%, παρουσιάστηκε στη χρήση δεδομένων του δικτύου της Vodafone από ξένους επισκέπτες το τελευταίο τρίμηνο  σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονταν από τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

    Η μεγαλύτερη κίνηση δεδομένων πραγματοποιήθηκε σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως για παράδειγμα η Σαντορίνη, όπου η αύξηση στην κίνηση δεδομένων το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου άγγιξε το 100% σε σχέση με πέρυσι. Ακολουθεί, η Μύκονος με αύξηση 75%, η Πάρος με αύξηση 61% και η Ρόδος με αύξηση 43%.

    Παράλληλα, η Vodafone, φέτος το καλοκαίρι έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες και επαγγελματίες, χρήστες συμβολαίου και καρτοκινητής να σερφάρουν ελεύθερα προσφέροντας δωρεάν Mobile Internet μέσα από ενέργειες όπως:

    • απεριόριστο Mobile Internet για δύο μήνες σε υπάρχοντες και νέους συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing που δίνει τη δυνατότητα να μοιράζονται  τα GB  σε όλες τις συσκευές τους, smartphone, laptop και  tablet.
    • 1 GB δωρέαν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές Vodafone για 2 εβδομάδες.

    Η Vodafone προσφέρει την μεγαλύτερη κάλυψη 3G & 4G στο εξωτερικό, και είναι η μόνη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα που παρέχει ταχύτητες 4G σε 7 χώρες στο εξωτερικό, και 3G σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές της Vodafone απολαμβάνουν αξεπέραστη εμπειρία Μobile Ιnternet, ακόμα και όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό.  

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles