14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το pocket-sized PC Kangaroo Plus αποδεικνύει ότι το μέγεθος… δεν μετράει!

    Πριν από μερικούς η εταιρεία Infocus κυκλοφόρησε το Kangaroo, ένα mini-PC που ανήκει στην ειδική κατηγορία των PC «τσέπης» και που στοίχιζε 99$. H Infocus πρόσφατα επέστρεψε και πάλι στο προσκήνιο με το Kangaroo Plus, ένα mini-PC που έχει λίγο πιο ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προκάτοχο του, αλλά ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, συνδυάζοντας pocket διαστάσεις και πολύ καλές επιδόσεις.

    Kangaroo Plus 1

    To Kangaroo Plus διαθέτει στο εσωτερικό του έναν «δοκιμασμένο» Cherry Trail Atom X5-Z8500, 2GB μνήμης RAM, 32GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου (eMMC), ενώ εάν το επιθυμεί ο χρήστης του μπορεί να διπλασιάσει τόσο τη μνήμη RAM όσο και το storage. Επιπλέον, όπως και ο προκάτοχος του, το Kangaroo Plus διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ένα αποσπώμενο dock στο οποίο υπάρχει μία HDMI θύρα, όπως επίσης μία ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία μπορεί να κρατήσει μέχρι και 4 ώρες. Επιπλέον, στο λιλιπούτειο PC υπάρχει μία micro USB 2.0 θύρα, ένας card reader, όπως επίσης υποστήριξη Wi-Fi 802.11 ac, αλλά και Bluetooth 4.0.

    Kangaroo Plus 3

    Μία μάλλον δυσάρεστη έκπληξη για ορισμένους users έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Kangaroo Plus δεν θα έρχεται με pre-installed τα Windows 10 (εν αντιθέσει με το προηγούμενο μοντέλο που ερχόταν με το λειτουργικό της Microsoft εγκατεστημένο), καθώς σύμφωνα με τους υπευθύνους της Infocus με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο OS της Microsoft ή στο Linux. Το Kangaroo Plus κοστίζει γύρω στα 170$ και σίγουρα πρόκειται για μία αξιόλογη λύση για τους fans των mini-PCs.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles