16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κάποιος μετέτρεψε το iPhone 5s του σε ένα … iPhone 7 mini: Και το αποτέλεσμα, εκπληκτικό!

    Όπως είναι φυσικό, το iPhone που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω, εύκολα μπορείτε να καταλάβετε ότι πρόκειται περί ενός iPhone 7. Διαθέτει τo«matte black» φινίρισμα, τις στρογγυλεμένες άκρες, την κάμερα και τις λωρίδες πλαστικού από τις οποίες περνάει το σήμα της κινητής τηλεφωνίας. Και αν όμως σας λέγαμε ότι δεν είναι ένα iPhone 7;

    iphone 5s

    Ένας χρήστης του Reddit, γνωστός με την ονομασία «igenno», πρόσφατα εντυπωσιάστηκε από την ποικιλία των parts που μπορεί κάποιος να βρεί στο Διαδίκτυο για το iPhone 5s του. Έτσι, επέλεξε να προβεί στην αγορά των κατάλληλων μερών που του επέτρεπαν να μετατρέψει το τριών χρόνων iPhone 5s του σε ένα ολοκαίνουργιο “iPhone 7”, αν και λίγο μικρότερο είναι η αλήθεια και για αυτό η κάπως, αυθαίρετη, ονομασία… iPhone 7 mini.

    Το design του iPhone 5s ήταν καινοτόμο για την εποχή του, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι στρογγυλεμένες άκρες στο iPhone 6s και στο iPhone 7 έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, κάτι που ανάγκασε την Apple να το ξαναχρησιμοποιήσει σε νεότερες εκδόσεις. Ο χρήστης τόνισε σε ανάρτησή του ότι ήταν αρκετά εξοικειωμένος με την αποσυναρμολόγηση ενός iPhone 5s και ότι η όλη διαδικασία κράτησε 3 ώρες περίπου.

    Παράλληλα, ακολούθησε το συγκεκριμένο οδηγό του ifixitκαθώς και όλα τα εργαλεία που αναφερόταν σε αυτόν. Επισημαίνει, ότι όλα τα αλουμινένια μέλη που χρησιμοποίησε και του επέτρεψαν να μετατρέψει το iPhone 5s του σε ένα iPhone 7 mini δίνουν μια πολύ καλή αίσθηση ποιότητας. Το μόνο αρνητικό της όλης μετατροπής που έκανε είναι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι η ποιότητα του σήματος μειώθηκε κατά 15-20%. Άξιος!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles