20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κατασκεύασε ιπτάμενα drones από Lego χρησιμοποιώντας τα πολύ απλά kits της Flybrix!

    Τα περισσότερα drones – παιχνίδια έχουν επιπλέον έλικες για να αντικατασταθούν μετά από μια συντριβή ώστε να ξαναπετάξουν. Όμως, με το Flybrix, ακόμα και μετά από μια καταστροφική πτώση στο έδαφος, μπορείς να το ξαναφτιάξεις και να πετάξει ξανά μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς το drone είναι φτιαγμένο από Lego.

    dsdc

    Η Flybrix δεν συνεργάζεται επίσημα με την Lego, όμως είναι πλήρως συμβατή με το πιο διάσημο κατασκευαστικό παιχνίδι του κόσμου. Το οποίο σημαίνει ότι εκτός από την μικρή συλλογή από κομμάτια Lego, που περιλαμβάνει το κάθε kit, μπορείς να κατασκευάσεις τα δικά σου σκάφη χρησιμοποιώντας τα Lego που ήδη έχεις στο σπίτι. Μπορείς επίσης να αυξήσεις τον αριθμό των μηχανών, από τέσσερις σε έξι ή οκτώ, ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες του drone.

    dsasd

    Τα kit της Flybrix, που είναι ήδη διαθέσιμα προς αγορά στην τιμή των 149 δολαρίων για το βασικό kit, και τα 189 δολάρια για την deluxe έκδοση, περιλαμβάνουν τους έλικες και τις μηχανές, ειδικά κατασκευασμένα κομμάτια για να συνδέονται με τις δικές σου κατασκευές, μια προ-προγραμματισμένη πλακέτα κυκλώματος ελέγχου πτήσεων συμβατή με Arduino, και όλα τα καλώδια που χρειάζονται για να ενώσεις τα μέρη. Αν το συνδέσεις με το κινητό σου για να φορτίζεται, θα μπορέσεις εύκολα να συνδέσεις πολλά kit μαζί.

    ewdf

    Το πιλοτάρισμα του Lego drone πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας την οθόνη του κινητού μέσω της δωρεάν εφαρμογής της Flybrix για iOS και Android συσκευές. Εναλλακτικά, μπορείς να αγοράσεις την deluxe έκδοση, η οποία περιλαμβάνει ένα  χειριστήριο RC που κάνει την όλη διαδικασία πιο εύκολη και χωρίς συντριβές. Όμως, ίσως αυτό το συγκεκριμένο drone να θέλεις να το κάνεις να συντριβεί, αφού μετά θα μπορέσεις να κατασκευάσεις ένα νέο σκάφος και να παίξεις με τα Lego.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles