17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του 22 Jump Street!

    Τι έχετε να κάνετε την Τετάρτη 30 Ιουλίου; Κάποιοι δεν το ξέρετε ακόμα, αλλά εκείνη την βραδιά έχετε ραντεβού με την κωμωδία του καλοκαιριού!

    jumpst2

    Σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment σας δίνουμε την ευκαιρία να δείτε το 22 Jump Street, το sequel του φιλμ που μετέφερε με μεγάλη επιτυχία στο σινεμά την κλασική σειρά των ’80s.
    Οι Jonah Hill και Channing Tatum επιστρέφουν για νέες περιπέτειες και αν στο 21 Jump Street έκαναν τα τρελά τους στο “high school” τώρα ανεβαίνουν level δυσκολίας και μεταφέρονται στο “college”, όπου πρέπει να κινηθούν undercover και να ανακαλύψουν τις παρανομίες που γίνονται εκεί. Κάτι που φυσικά σημαίνει πως πρέπει να ζήσουν όλες τις τρέλες που κάνει ένα κολεγιόπαιδο! Η ταινία, που βγαίνει στις αίθουσες στις 7 Αυγούστου, έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς και συνεχίζει συνεχίζει ακάθεκτο στο box office, έχοντας φέρει ήδη πάνω από 260 εκ. δολ. παγκοσμίως!

    10 λοιπόν από εσάς θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere που θα γίνει την Τετάρτη 30/07 στα Village Cinemas στο The Mall, ώρα έναρξης 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:30).

    Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπος συμμετοχής (ή και τους… δύο αν θέλετε).

    – Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό εδώ το post.

    – Να κάνετε «public share» το post του διαγωνισμού στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως και τις 28 Ιουλίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα και οι νικητές θα ανακοινωθούν με ξεχωριστό post στο DigitalLife.gr.

    Καλή επιτυχία!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.grwinthis.grmyfreeshop.grGlobalLikeme

    Όροι χρήσης

    https://www.youtube.com/watch?v=v9S_dYuq0vE

    Related Articles

    90 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles