23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κερδίστε ένα iPhone 5s από το Digital Life και το CitisShop!

    apple-iphone-5s-contest

    Πώς θα σου φαινόταν να διεκδικούσες ένα ολοκαίνουριο Apple iPhone 5S 16GB (για την ακρίβεια αυτό της φωτογραφίας); Το DigitalLife.gr και το CitisShop σου δίνουν αυτή την ευκαιρία! Πώς; Με έναν πάρα πολύ απλό τρόπο.

    Τι κερδίζεις;

    Ένα silver Apple iPhone 5S 16GB. Νέτα-σκέτα.

    Τι πρέπει να κάνεις;

    Μπες στο CitisShop και δημιούργησε έναν λογαριασμό –δεν θα σου πάρει περισσότερο από ένα λεπτό.

    Άφησε το σχόλιό σου εδώ με το ίδιο email που γράφτηκες στο Citisshop. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχεις στην κλήρωση είναι να είσαι μέλος στο CitisShop.

    iphone-5s-citisshop

    Τι κερδίζεις έτσι κι αλλιώς;

    Με το που δημιουργήσεις λογαριασμό στο Citisshop, κερδίζεις έκπτωση 10€ σε κάθε του προσφορά. Οι «Προσφορές που… τα σκάνε» είναι απίστευτα deals (σου έχουμε ξαναμιλήσει γι’ αυτά) του Citisshop που σου δίνουν αντικείμενα… πόθου σε τιμές-λιώμα.

    Ε, σε αυτές τις τιμές, εσύ, ως μέλος της οικογένειας του Citisshop θα έχεις έξτρα έκπτωση 10€. Με άλλα λόγια, και το iPhone να μην κερδίσεις, κερδισμένος θα βγεις! Δε σε χάλασε ;)

    Πότε με το καλό;

    Ο διαγωνισμός διαρκεί το διάστημα 10-16 Μαρτίου. Έχεις περιθώριο συμμετοχής (θυμήσου: πρώτα δημιουργείς λογαριασμό στο Citisshop, μετά αφήνεις σχόλιο εδώ) ως τις 16 Μαρτίου στις 23:59. Δευτέρα 17 του μήνα κάνουμε την κλήρωση και σου ανακοινώνουμε τον νικητή μέσα από το DigitalLife.gr.

    Και αυτή είναι μόνο η αρχή…

    Related Articles

    2387 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles