19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τέσσερις εβδομάδες, τέσσερα δώρα από το Cosmote 4G: Εβδομάδα 2η! Κερδίστε το νέο LG F60

    Λάβετε μέρος στο νέο εορταστικό διαγωνισμό του Cosmote 4G και του digitallife.gr και κερδίστε ένα κορυφαίο smartphone κάθε εβδομάδα έως τα τέλη του έτους. Το δεύτερο κινητό που κληρώνουμε είναι το LG F60.

    LG-F60

    Το LG F60 είναι το νέο μοντέλο του Κορεάτη κατασκευαστή με IPS οθόνη 4,5 ιντσών και compact διαστάσεις, ενώ διακρίνεται για την ποιοτική του κατασκευή. Είναι ένα από τα ελάχιστα smartphones αυτή τη στιγμή με 64-bit τετραπύρηνο επεξεργαστή και μαζί με το 1GB RAM προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και ταχύτατη λειτουργία, ενώ διαθέτει και Android 4.4 KitKat μαζί με το επιτυχημένο interface της LG. Τέλος, διαθέτει κάμερα ανάλυσης 5 Mpixel και μια ισχυρή μπαταρία των 2100mAh.

    Αυτονόητες είναι οι εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας με Bluetooth 4.0 και microUSB ώστε να είστε διαρκώς σε επικοινωνία και σε επαφή με οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας για διαμοιρασμό περιεχομένου. Μεγάλο όπλο του, η δυνατότητα αξιοποίησης των 4G δικτύων (LTE Cat4 150/50 Mbps), με ταχύτητες κατεβάσματος που μπορούν να αγγίξουν ακόμη και τα 150 Mbps μέσω του δικτύου της Cosmote. Ήτοι, μουσική κατεβαίνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η θέαση online ταινιών/videos είναι ομαλή και απροβλημάτιστη ενώ μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία μεγάλου μεγέθους σε πολύ λίγο χρόνο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια 4G nano-SIM που μπορείτε να εκδώσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote-Γερμανού.

    Cosmote4G

    Το 4G δίκτυο της Cosmote είναι το ταχύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, παρέχοντας και ευρεία πληθυσμιακή κάλυψη άνω του 60%, με απώτερο στόχο το ποσοστό να φθάσει το 70% μέχρι το τέλος του 2014. Καλύπτει όλες τις πόλεις άνω των 50.000 κατοίκων, ήτοι 18 ελληνικές πόλεις εκτός της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας, όπως το Ηράκλειο, ο Βόλος, τα Ιωάννινα, η Χαλκίδα, οι Σέρρες, η Καλαμάτα και αρκετές ακόμη. 

    Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας ΣΧΟΛΙΟ κάτω από αυτό το άρθρο ή και SHARE το διαγωνισμό όταν αυτός αναρτηθεί στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός μας διαρκεί μία εβδομάδα και λήγει στις 18 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί ακολούθως στο digitallife.gr και φυσικά θα ξεκινήσει ο επόμενος διαγωνισμός μας σε συνεργασία με την Cosmote.

    Καλή επιτυχία!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.gr

    Όροι χρήσης

    Related Articles

    1479 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles