20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κερδίστε ένα tablet SAMSUNG Galaxy Tab A προσφορά των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

    Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα 4G tablets στην ελληνική αγορά, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του digitallife ένα tablet SAMSUNG Galaxy Tab A, αξίας 379€.

    SM-T555_005_R-Perspective_White

    Με οθόνη 9,7 ιντσών, ιδανική αναλογία οθόνης 4:3 και πάχος που δεν ξεπερνά τα 7.5 χιλιοστά, το SAMSUNG Galaxy Tab A προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης και ανάγνωσης ιστοσελίδων, ebooks και emails. Με τη λειτουργία Multi Window η συσκευή επιτρέπει να υπάρχουν ανοιχτές δίπλα-δίπλα 2 εφαρμογές, ώστε να μπορεί ο χρήστης να περιηγείται στα social media, ενώ ταυτόχρονα βλέπει και τα event στο ημερολόγιό του. Οι φωτογραφίες του νέου Tablet είναι υψηλής ευκρίνειας χάρη στην ενισχυμένη κάμερα 5MP, με αυτόματη εστίαση. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, λειτουργία συνεχούς λήψης, που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα, με ένα μόνο άγγιγμα, να τραβήξει έως και 30 διαδοχικές φωτογραφίες, εναλλάσσοντας εύκολα τη φωτογραφική μηχανή και τη βιντεοκάμερα, με τη λειτουργία One Shot, πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο κλείστρου στο πλάι.

    TEL KTX FINAL virginia

    Με το SAMSUNG Galaxy Tab A μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη.

    Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.

    Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας ΣΧΟΛΙΟ κάτω από αυτό το άρθρο ή και PUBLIC SHARE το διαγωνισμό όταν αυτός αναρτηθεί στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 Αυγούστου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί ακολούθως στο digitallife.gr με ξεχωριστό ποστ.

    Καλή επιτυχία!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.gr

    Όροι χρήσης

    Related Articles

    3029 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles