20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Kim DotCom: Ο άνθρωπος πίσω από το megaupload.com είναι Νο.1 στο Modern Warfare 3

    O “ιδιοκτήτης” του megaupload.com, του 72ου πιο δημοφιλούς site σε όλο τον κόσμο, συνελήφθη στο Aukland της Νέας Ζηλανδίας, έπειτα από ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον του.

    Φυσικά, εφόσον η σύλληψη αυτή αφορούσε την βιομηχανία του θεάματος, διέρρευσαν υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες για τον άνθρωπο και τη ζωή του. Το Gizmodo μάλιστα, δημοσιεύει μία γκάλερι με τις “χειρότερες” φωτογραφίες του Kim Schmitz ή, κατά κόσμον, Kim Dotcom, ενώ πολλά ειδησεογραφικά sites έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες από την πολυτελή βίλα του, όπου και συνελήφθη στη Νέα Ζηλανδία. Η βίλα είχε ονομαστεί “DotCom” και σύμφωνα με αυτές τις ειδησεογραφικές αναφορές, το υπερπολυτελές σπίτι έχει αξία περίπου 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Διέθετε άπειρα δωμάτια, πισίνα και ένα γκαράζ στο οποίο ο Kim Dotcom διατηρούσε αρκετά πολυτελή αυτοκίνητα, από Rolls μέχρι και Bentleys.

    Είμαστε σίγουροι πως οι δαιμόνιοι αμερικανοί δημοσιογράφοι θα σκάψουν όλο το γενεαλογικό δέντρο του “άτακτου” DotCom, με τα πολλά χρήματα, τα πολλά πάρτι με μοντέλα και τις αρκετές συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

    Αυτό που μάθαμε, όμως, το οποίο έχει αρκετό ενδιαφέρον για εμάς, είναι πως ο Kim DotCom είναι και ο παίκτης με τα περισσότερα “kills” στο Modern Warfare 3, το πιο δημοφιλές παιχνίδι σε όλο τον κόσμο. Με το ψευδώνυμο MEGARACER ο Kim DotCom παίζει Call of Duty Modern Warfare 3 και δείχνει να παίζει καλά, εφόσον στις 31 Δεκεμβρίου ανέβασε βίντεο που τον δείχνει να γιορτάζει την θέση No.1 ανάμεσα σε όλους τους παίκτες, έχοντας καταφέρει περισσότερα από 150 χιλιάδες kills.

    Δείτε το βίντεο… ανεξάρτητα αν ο τύπος έχει όλο το FBI πίσω του και όλη, σχεδόν, την βιομηχανία θεάματος να τον κυνηγάει, σίγουρα, όσοι από εσάς παίζετε MW3, θα θέλατε να ήσασταν στη θέση του.

    Πηγή: VentureBeat

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles