21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Κινέζος gamer κλείνεται στο σπίτι του για… 6 χρόνια!

    addicted-online-games

    Όχι, δεν κλειδώθηκε απ’έξω… :P Την ιστορία βρήκαμε στο gameslife, ενώ αυτή μαθεύτηκε από μια δημοσίευση του πατέρα του νεαρού άνδρα, στο Sina Weibo (κινέζικος κλώνος του Twitter), στην οποία ζητά απελπισμένα βοήθεια για τον γιο του. Ο πατέρας του 27χρονου Ζάο Γιάνγκ αναφέρει πως ο γιος του παράτησε ξαφνικά τη δουλειά του και αγόρασε ένα PC, το 2007. Από τότε, ο Ζάο άρχισε να «παίρνει την κάτω βόλτα», καθώς έπαιζε όλη μέρα games και παραμελούσε βασικές ανάγκες, όπως φαγητό, μπάνιο κλπ. Επίσης, ο πατέρας προσθέτει πως ο Ζάο σιγά σιγά γινόταν αντικοινωνικός ακόμα και με την οικογένειά του!

    Όταν μαθεύτηκε πως ο νεαρός ήταν κλεισμένος στο σπίτι του για 6 χρόνια, δημοσιογράφοι τον επισκέφτηκαν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς αυτός αρνιόταν να μιλήσει ακόμα και στον πατέρα του. Μάλιστα, όταν προσπάθησαν να μπουν στο δωμάτιο του, ο Ζάο άρπαξε ένα… μαχαίρι!

    Οι ψυχολόγοι πάντως λένε πως η συμπεριφορά του αυτή μπορεί να οφείλεται σεψυχολογικά εμπόδια που είχε ο νεαρός, ανεξάρτητα από τον εθισμό στα online games, αλλά και η απροθυμία να μιλήσει στους έξω, μπορεί να είναι κάποια μορφή παράνοιας!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles