22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κινητά Panasonic: Πρεμιέρα στην Ελλάδα από την Intertech!

    Τα κινητά Panasonic κάνουν πρεμιέρα και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Intertech παρουσιάζει δύο feature phones (μοντέλα GD18 & EZ240) και ένα smartphone (μοντέλο T35). Προσιτά, εύχρηστα, αξιόπιστα και με μοντέρνο design, καλύπτουν τις ανάγκες του κοινού που ενδιαφέρεται για τις βασικές λειτουργίες του κινητού, των χρηστών που ταξιδεύουν συχνά και που ενδιαφέρονται για μια χρηστική συσκευή που ανταποκρίνεται στις βασικές απαιτήσεις. Η Intertech, σταθερός ηγέτης τόσο στις σταθερές τηλεφωνικές συσκευές όσο και στα ασύρματα τηλέφωνα μέσω των προϊόντων Panasonic, διεκδικεί μερίδιο και στα κινητά, δημιουργώντας νέα τάση στην ελληνική αγορά των κινητών και επαναφέροντας το “back to basics” concept.

    Panasonic GD18 black

    Το GD18 είναι το πιο προσιτό από τα τρία μοντέλα που διατίθενται στην Ελλάδα. Πλήρως αξιόπιστο, αποτελεί την ιδανική “back-up” συσκευή και για τους χρήστες που ταξιδεύουν συχνά. Διαθέτει VGA κάμερα για φωτογραφίες & δυνατότητα “share’’ στα social media, υποδοχή για 2 κάρτες SIM ώστε να διαχωρίζεται το προσωπικό από το επαγγελματικό περιεχόμενο, ενσωματωμένο ραδιόφωνο, καθώς και τεχνολογία Quad-band για άψογη λειτουργία ανεξαρτήτως του δικτύου ή της χώρας που βρίσκεται ο χρήστης. Επιπλέον, το GD18 παρέχει έγχρωμη οθόνη 1.77 ιντσών με ανάλυση 128 x 160 pixels, GPRS και Bluetooth 3.0. Κυκλοφορεί σε μαύρο και μαύρο-κόκκινο χρώμα, διατίθεται μαζί με ακουστικά σε προτεινόμενη λιανική τιμή 29,90 ευρώ.

    Panasonic EZ240 (3) copy

    Το δεύτερο Panasonic feature phone είναι το EZ240. Κερδίζει τις εντυπώσεις μέσω του κομψού design του και συνίσταται ως συσκευή και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Διαθέτει μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη 2.4 ιντσών με ανάλυση 240×320 pixels, υποδοχή για 2 κάρτες SIM, GPRS, Bluetooth 2.1, κάμερα 1,3 megapixels στην πίσω πλευρά και μπαταρία 1.200 mAh για να μην χρειάζεται φόρτιση κάθε μέρα. Ο χρήστης συντονίζεται σε αγαπημένους σταθμούς χάρη στο ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Κυκλοφορεί σε γκρι χρώμα, διατίθεται μαζί με ακουστικά και κάρτα microSD 4GB σε προτεινόμενη λιανική τιμή 39,90 ευρώ.

    Panasonic T35 white copy

    Η ιδανική προσιτή smart επιλογή για όλες τις κύριες λειτουργίες επικοινωνίας είναι το Panasonic T35. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή για multi-tasking και ομαλή περιήγηση σε web & apps χωρίς να κολλάει, δεύτερη κάμερα VGA για selfies και βιντεοκλήσεις, υποδοχή για 2 κάρτες SIM για πρόσβαση σε δύο δίκτυα και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο έως και 32 GB μέσω microSD. Υποστηρίζει 3G ταχύτητες για περιήγηση σε αγαπημένες ιστοσελίδες, social media, ΥοuTube και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android με δυνατότητα πρόσβασης σε Google Apps. Ακόμα, το T35 εντυπωσιάζει χάρη στο κομψό και λεπτό design του. Με πάχος 1.05 cm, χωράει εύκολα σε κάθε τσέπη και τσάντα, ώστε να μην το αποχωρίζεται ο χρήστης. Διατίθεται μαζί με ακουστικά και προστατευτικό οθόνης. Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε λευκό και μαύρο χρώμα σε προτεινόμενη λιανική τιμή 69,90 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles