18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κλείστε τις τηλεοράσεις… Έρχεται το The Ring 3D

    H πρώτη ταινία του Gore Verbinski το 2002 έστειλε πολύ κόσμο “αδιάβαστο”, με εκατομμύρια θεατές να τρομάζουν για τα καλά στη θέα της Samara όταν εκείνη περνούσε μέσα από την οθόνη για να έρθει πιο… κοντά μας.

    THE-RING-

    Μετά και το δεύτερο φιλμ του Hideo Nakata, πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια χωρίς να ακούσουμε κάτι από το κορίτσι με τα μαύρα που κλέβει τις ψυχές.
    Τα νέα θέλουν να υπάρχει πλάνο για επανεκίνηση του concept, ονόματι The Ring 3D, όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ, Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) αναμένεται να αναλάβει το franchise και να χαρίσει καινούργιες δόσεις τρόμου. Η δουλειά του ως executive producer στο Paranormal Activity, σίγουρα του έδωσε μία ιδέα για το τι χρειάζεται και τι δεν χρειάζεται μία ταινία του είδους, μία εμπειρία που αναμένεται να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο.
    Ακόμα δεν είναι γνωστά πολλά για το σενάριο, αλλά σίγουρα η Samara θα επιστρέψει και θα κάνει τη ζωή δύσκολη σε όσους βρεθούν να κάθονται μπροστά στους δέκτες τους. Και προς το παρόν είναι άγνωστο εάν ανάμεσα σ’ αυτούς θα είναι η Naomi Watts που είχε περάσει τα πάνδεινα από τα κακά… τηλεοπτικά πνεύματα. Το “3D” πάντως μας προετοιμάζει για “in your face” τρόμο.

    https://www.youtube.com/watch?v=U0GZ1gRV054

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles