BREAKING

17

Κλειστό και πάλι το undersec.info

Προβλήματα στη λειτουργία του γνωστού forum undersec.info φαίνεται να υπάρχουν από το περασμένο βράδυ, καθώς, αν προσπαθήσετε να οδηγηθείτε στην ιστοσελίδα του, θα δείτε πως στον browser σας θα δείτε αυτό:

H πληροφορία μας ήρθε από το blog clopy and paste που μάλιστα ενημερώνει για την δημιουργία ομάδας στο Facebook με τον τίτλο Είμαι κατά του κλεισίματος του Undersec.info, στην οποία, δόθηκε αναφορά για τους λόγους της διακοπής της λειτουργίας του forum.

Όπως αναφέρεται και από σχόλιο αναγνώστη στο post του clopy and paste, αλλά και στην παραπάνω σελίδα στο facebook, ο λόγος διακοπής είναι η ανάγκη συγκέντρωσης χρημάτων για την πληρωμή του hosting, της φιλοξενίας του forum, δηλαδή. Προφανώς οι administrators, αν κατορθώσουν να μαζέψουν το απαιτούμενο ποσό, θα μπορέσουν να “ανεβάσουν” και πάλι το forum.

Αν έχετε κάποια περαιτέρω πληροφόρηση, μοιραστείτε την μαζί μας.

17 Comments

  • Toksoths2012
    4 Αυγούστου 2012 at 07:27

    Εδω SOUPERHERO2012,Darkenakis,Toksoths2012, Κτλπ..εκανα πολλα Account στο UNDERSEC επειδη ετρωγα Ban για ασχετους ολους ευχομαι να μην ξανανοιξει ητανε καλο φορουμ..αλλα απο την νεα χρονια 2012 τοτε ητανε που τελειωσε το Undersec..προσωπικα δεν θα ξαναμπω σε αυτο το φορουμ εχω βρει αλλα καλητερα..ευχομαι παντως να μην ξανανοιξει τσαμπα λεφτα δινανε καποιοι και τους τα ετρωγε ο Undersec..τσεπωσε 100.000 ευρω και αντε παει στο διαολο το φορουμ..ντροπη μεγαλη και εσχος μπορω να πω επρεπε να τον ειχανε πιασει οι μπατσοι και να τον βαζανε στην ποιο βαθια φυλακη της ελλαδος ειναι ενας απατεωνας!!

  • 7 Ιουλίου 2012 at 13:09

    Paidia ena kainourgio forum anoikse to opoio me tin stiriksi olwn mas mporei na ginei to kalytero.As mpoume kai as dwsoume oti mporoume edw loipon http://www.under-zone.co.cc/forum/ !!!

  • Ανώνυμος
    28 Ιουνίου 2012 at 04:05

    @sotb: αυτό που πόσταρες είναι από το 1821,είναι παμπάλαιο και είναι από την πρώτη φορά που έπεσε το site.
    Επιτέλους σταματήστε την παραπληροφόρηση.

    Επίσης βάλτε το καλά στο μυαλό σας,το undersec δεν υπάρχει πια.Και ούτε θα ανοίξει πάλι.Από έγκυρες πηγές και μόνο.Τέλος.

  • Ανώνυμος
    20 Ιουνίου 2012 at 23:39

    @roker:όντως ολόιδιο.Καρμπόν!
    Απλά το όνομα άλλαξαν κι έβαλαν ένα κιτς logo.

  • roker
    13 Ιουνίου 2012 at 21:52
  • 13 Ιουνίου 2012 at 18:19

    παιδιά το βρήκα το site http://www.warezaki.com σήμερα είναι καινούργιο και φαίνεται ότι θα γίνει καλό γιατι έχει μονο rapidshare πράγμα δύσκολο για την εποχη…

  • billis77
    8 Ιουνίου 2012 at 22:19

    beite sto digital gnosis sxedon san to undersec einai

  • 3 Ιουνίου 2012 at 19:48

    http://www.under-zone.co.cc <— Checkarete ALANIA!!!

  • can't stand
    1 Ιουνίου 2012 at 00:08

    file sotb mhpws 8a mporousa na epikoinwnhsw me kapoio tropo mazi sou?

  • ρομα
    25 Μαΐου 2012 at 22:34

    δεν !#!@#$#$!@#! και το undersec αχριστο ηταν ουτως η αλλως, παμε digital gnosis να δουμε τι παιζει!

  • 23 Μαΐου 2012 at 15:40

    Διαβάστε παρακάτω τί μας απέστειλε αναγνώστης (πραγματοποιήθηκε μετατροπή, γιατί το κείμενο ήταν σε greeklish – το πρωτότυπο κείμενο μπορείτε να το βρείτε και εδώ (το ανακαλύψαμε κατόπιν γκουγκλαρίσματος)):

    “Φίλε undersec να λέμε και κάποιες αλήθειες μιας και με ανέφερες στο θέμα αυτό και λες πως έχεις τα στοιχεία μου… (που στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι, δεν έχεις απολύτως τίποτα :)) Εγώ είμαι εκείνος που σου κάνει ddos (Distributed Denial of Service) attack και θα σου πω τον λόγο!

    Πες μου κάτι, ζητάς λεφτά έτσι στο ξεκάρφωτο, και καλά δηλαδή; Να σου πω, τώρα το θυμήθηκες για το φόρουμ σου; Τώρα θυμήθηκες που σε χτυπάνε να ζητήσεις λεφτά, εεε; Δηλαδή τόσο καιρό τα μέλη που είναι Golden και VIP από τα οποία έχεις βγάλει πάνω από 70.000€ δεν σου έχουνε προσφέρει τίποτα ε; Καλά πόσο μ@λ@κες μας έχεις;

    Εγώ θα συνεχίσω να σε χτυπάω αν δεν τακτοποιήσεις μερικά πράγματα, αν δεν βάζεις το χέρι σου στο φόρουμ να το κάνεις όπως ήταν και όλους να τους βοηθάς όπως σε βοηθάνε και αυτοί, και να εξηγήσετε σε όλους τί γίνεται, πολλοί χρήστες έφαγαν ban άδικα χωρίς να τους εξηγήσετε τίποτα…

    Και στο mod zone λέτε τις μ@λ@κίες σας! (πίσω από τους τοίχους όπως λέει ο supermario, για σώπα ρε, αλήθεια ε; πίσω από τους τοίχους; είδες που τα διάβαζαν κι άλλοι όμως ;); εννοώ τα member δεν πρέπει να μάθουν τί γίνεται; πες μου κάτι, γιατί τα θες αυτά τα λεφτά; Άστο, να στο πω εγώ επειδή τα βλέπεις σκούρα και στα @@ σου για όλους, είπες να μαζέψεις μερικά λεφτά τώρα που θα κλείσεις το forum αυτό εφόσον δεν θες, όχι γιατί δεν έχεις χρόνο να το κρατήσεις γιατί άμα ήθελες μια χαρά θα ήταν και δεν θα είχες πρόβλημα με κανέναν!

    Να σου πω, εκεί που λες ότι έχεις τα στοιχεία μου, νομίζεις ότι με απειλείς; Θέλεις να στο κατεβάσω 24/24 κάτω το forum να δούμε ποιός απειλεί; Ξέρω δεν είναι σωστό το ddos, αλλά ούτε εσύ είσαι σωστός που νομίζεις ότι μας βρήκες όλους κορόιδα και το μόνο που κάνετε είναι να απαντάτε με ένα smile :)!!!

    Είμαι κάποιος παλιός φίλος, δεν με θυμάσαι…αλλά εγώ σε θυμάμαι D…;

    Αν θες και έχεις τα κότσια σαν άντρας, μην με κάνεις ban ή σβήσεις το σχόλιο αυτό, αλλά απάντα σαν άντρας αν θεωρείς τον εαυτό σου άντρα!

    Υ.Γ. Mod αφήστε το σχόλιο αν θέλετε (στο κάτω κάτω δεν έβρισα, ούτε είπα κάτι κακό, απλά μια απάντηση έδωσα και περιμένω να μου απαντήσουν!)

    Ευχαριστώ, με εκτίμηση προς όλους, Hacker23″

    Υ.Γ. ClopYPastE

    Έχει δημιουργηθεί και σελίδα του Facebook σχετικά με το κλείσιμο του undersec με τίτλο: “Είμαι κατά του κλεισίματος του Undersec.info”

    Αν θέλετε πείτε τη γνώμη σας κόσμια. Σχόλια που δεν πληρούν αυτή την προϋπόθεση καθώς και σχόλια που είναι γραμμένα σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!

  • 23 Μαΐου 2012 at 00:12

    Ξερει κανεις αλλο website σαν το undersec?

  • dithen
    22 Μαΐου 2012 at 20:16

    kala den exee parei xampari oti o undersec den einai to idio atomo me palia?an eisastan palia meli kai prosexate ton tropo pou postarize palia kai kanete sigkrisi me to telefteo diastima (meta to prohgoumeno kleisimo mexri to teleftaio kleisimo) tha katalavete ti enow.o typos to eixe xeforto8ei to foroum gia kapoious sigkekrimenous logous tous opoiouos epomistike o neos idioktiths o opoios tin patise.to na plironeis sto net eine megali patata.oti kai na thelis to vriskeis dwrean.

  • Antonis
    22 Μαΐου 2012 at 19:38

    Egw paides exw na pw oti kai na anoiksei to undersec tha xasei to 50+ twn melwn…Apo mena efage ena megalo X k o undersec k TO undersec, den tha plirwnw VIP + GOLD gia na to xei kleisto o tupos..Eksalou k na ksana anoiksei tha einai axristo opos k prin me dead links, ok itan gia merika xronia ena MEGALO sxoleio to undersec alla ws ekei…Tha anoiksoun poli kalutera kai poli pio sunepeis forums…

    Prosopika pigainw poli ton Undersec giati exei polles gnwseis k fenete kalos xaraktiras..Alla dustixos exase tin mpala me to forum…Kali sunexeia

  • Agnostos
    20 Μαΐου 2012 at 01:25

    Παιδιά το undersec έκλεισε εντελώς, δεν θα ξανά ανοίξει σας το λέω από έγκυρες πηγές.
    Ο undersec έχει διαγράψει database κ.τ.λ.
    Ο Λόγος που έκλεισε ήτανε ότι την περίμενε αυτή την κατάσταση και πριν βρεθεί μέσα όπως και ο διαχειριστής του warezoula προτίμησε να το κλείσει.

    Καλή Συνέχεια

  • Dio
    15 Μαΐου 2012 at 17:59

    ego pali leo pos exi vali to xeraki tis h epoe kai malon to exoun sfiriksi sto sigekrimeno forum opos kai se para pola akoma pou gnorizo kai eklisan taftoxrona kai emfanizonte pleon sto google san na min ypirksan pote :P giafto lipon leo….mpora ine kai afto 8a perasi… eksalou min ksexnate pos h idioktites ton forum afton pezoun ta kefalia kai tis tzepes tous….

  • Soyzana
    13 Μαΐου 2012 at 21:19

    Κριμα ρε γαμωτο μακαρι να ξανά ανοίξει