16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Κωτσόβολος βραβεύεται για τα 65 Χρόνια Δημιουργικής Παρουσίας στην Ελληνική αγορά στο Infocom World 2015!

    [Δ.Τ.] Η εταιρεία Κωτσόβολος διακρίθηκε για τα «65 Χρόνια Δημιουργικής Παρουσίας στην Ελληνική» αγορά κατά τη διάρκεια του 17ου Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών Infocom World, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

    KOTSOVOLOS URL CMYK (Large)

    Tα «65 Χρόνια Δημιουργικής Παρουσίας» της εταιρείας στην Ελληνική αγορά αφορούν την πορεία της μέσα στα χρόνια, που εδώ και 65 χρόνια συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς και στην εξέλιξη της τεχνολογίας, με δημιουργικότητα και πάθος για τις τεχνολογικά άρτιες λύσεις που φέρνει καθημερινά στον καταναλωτή. Το Infocom World αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με τις ψηφιακές τεχνολογίες στη ΝΑ Ευρώπη, προσελκύοντας περισσότερους από 3.000 συνέδρους. Σκοπός του είναι η καταγραφή, η αποτύπωση της πορείας αλλά και της σύγκλισης στις αγορές Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Media. Το Infocom επιβραβεύει και αναδεικνύει τις πρωτοπόρες εταιρείες, όπως την Κωτσόβολος, καθώς και τις προσπάθειες όλων όσων συμβάλλουν στην πετυχημένη πορεία, στην αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων.

    Η κα Μάριαμ Σάντρι, Marketing Manager Κωτσόβολος παραλαμβάνει το βραβείο της Info-com

    Το βραβείο της Κωτσόβολος για τα «65 Χρόνια Δημιουργικής Παρουσίας στην Ελληνική αγορά» παρέλαβε η κα Μάριαμ Σάντρι, Marketing Manager της εταιρείας, η οποία δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Κωτσόβολος να αναγνωρίζεται η προσπάθεια 65 χρόνων δημιουργικής παρουσίας στην Ελληνική Αγορά. Όταν ένας άνθρωπος γίνεται 65 ετών συνήθως προσβλέπει στη σύνταξη και στην απόσυρση.  Αυτό το μοτίβο δεν ισχύει για τις μάρκες. Μια μάρκα 65 ετών είναι ηρωική! Είναι ηρωική γιατί κατόρθωσε να επιβιώσει και να προσαρμοστεί, να εξελιχθεί! Έχει όμως και τις προκλήσεις της. Σε ένα κόσμο που μεταλλάσσεται ραγδαία, σε έναν συνεχώς συνδεδεμένο, πληροφορημένο και απαιτητικό καταναλωτή, σε μια ευαισθητοποιημένη κοινωνία πρέπει να επικαιροποιήσει το ρόλο της! Κλείνοντας να πω ότι όταν ρωτηθεί κάποιος στα αγγλικά πόσο χρονών είναι… θα απαντήσει 65 years old» H Κωτσόβολος είναι μια εταιρεία που απαντάει περήφανα 65 years YOUNG! Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας που δημιουργούν μια μοντέρνα μάρκα, με τρέλα για την τεχνολογία και πάθος για τους πελάτες της».

    KOTSOVOLOS 2 (Large)

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles