14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ξέχασε τα Google Glasses που περίμενες

    Τα Google Glasses ήταν ένα προϊόν που μας ενθουσίασε με την ανακοίνωσή του μέσα στο 2012. Φαίνεται, όμως, ότι όσοι “λαχταρούν” να τα αποκτήσουν τη χρονιά που μόλις μπήκε, θα χρειαστεί να κάνουν λιγάκι περισσότερη υπομονή.

    O Sergey Brin δοκιμάζει τα Google Glasses... Εμείς;

    Ο Babak Parviz, επικεφαλής του project από την πλευρά της Google, μίλησε σχετικά μ’ αυτά, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τις προθέσεις της εταιρείας, καθώς και πόσο μακριά βρίσκονται τα Google Glasses από την κυκλοφορία τους.

    Ο Parviz ανέφερε ότι διαθέτουν μία επιφάνεια αφής για να τα ελέγχει ο χρήστης, η εταιρεία, όμως, συνεχίζει να αναπτύσσει το κομμάτι των φωνητικών εντολών και τα head gestures τα οποία θα διευκολύνουν το χειρισμό τους. Σε ανάπτυξη, όμως, φαίνεται ότι βρίσκεται και η δυνατότητα αποδοχής τηλεφωνικών κλήσεων.

    Από όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι τα Google Glasses έχουν, συνολικά, πολύ δρόμο μπροστά τους,  καθώς ο Parviz παραδέχεται ότι η εταιρεία δεν έχει προσδιορίσει ακόμη το σύνολο των χαρακτηριστικών τους.

    Έτσι, κι αλλιώς, οι πρώτοι “τυχεροί” που θα τα κάνουν δικά τους παραμένουν οι προγραμματιστές που συμμετείχαν στο Google I/O 2012, οι οποίοι τα  έχουν προπαραγγείλει και θα αποκτήσουν τα Google Glasses μέσα στο έτος έναντι 1.500 δολαρίων.

    Όσο για την consumer έκδοση τους, απ’ ό,τι φαίνεται μετατίθεται για το 2014, ένας στόχος που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα είναι εφικτός. Υπομονή, λοιπόν…

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles