25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ήρθαν στην Ελλάδα οι νέοι εκτυπωτές L1300 και L1800, από την Epson

    Χαμηλό κόστος, ποιότητα, ταχύτητα και ευκολία με
    ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης για εκτυπώσεις έως και Α3

    L1300 και L1800 από την Epson

    [Δ.Τ] Οι νέοι L1300 και L1800, με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων, της Epson, κυκλοφορούν τον Ιούλιο στην Ελλάδα. Είναι ιδανικοί για ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και φωτογράφους, ενώ δίνουν την δυνατότητα εκτύπωσης σε μέγεθος έως και Α3. Ο L1300 είναι ιδανικός για την κάλυψη μεγάλων εκτυπωτικών αναγκών εύκολα και σε χαμηλό κόστος, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης, για εκτυπώσεις σε Α3 σε τέσσερα χρώματα. Ο L1800 είναι ιδανικός για εκτυπώσεις χαμηλού κόστους σε επιχειρήσεις μικρού μεγέθους. όπως φωτογραφεία, διαφημιστικά γραφεία και άλλες μικρές εταιρείες, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα δοχείων για εξάχρωμη εκτύπωση.

    Οι νέοι εκτυπωτές L1300 και L1800, εκτός από οικονομία, προσφέρουν και μειωμένο χρόνο αναμονής, χάρη στο σύστημα δοχείων μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας. Κάθε εκτυπωτής διαθέτει σύστημα δοχείων μελάνης, πλήρως ενσωματωμένο σε αυτόν, ώστε να παρέχει στους χρήστες, αξιόπιστες έγχρωμες εκτυπώσεις χωρίς την ταλαιπωρία και το μπέρδεμα, που συχνά ακολουθούν τα μη γνήσια ανταλλακτικά μελάνης και τα συστήματα δοχείων μελάνης άλλων κατασκευαστών.

    Η Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Ο L1300 ήρθε στην Ελλάδα για να εκτυπώνει γρήγορα, με χαμηλό κόστος και χωρίς ταλαιπωρία μεγάλο όγκο υλικού, όπως διαφημιστικό υλικό, σχέδια CAD, γραφικά και αναφορές, που χρειάζονται μικρές και μεσαίου μεγέθους εταιρείες. Ο L1800 είναι ιδανικός για εκτύπωση φωτογραφιών και έγχρωμων εγγράφων για νοικοκυριά, επαγγελματίες φωτογράφους και μικρές επιχειρήσεις που έχουν μεγάλες εκτυπωτικές ανάγκες.»

    Και οι δυο εκτυπωτές συνοδεύονται από εγγύηση 12 μηνών (ή 30.000 σελίδων) και από παροχή υποστήριξης για χρήστες που την έχουν ανάγκη, ενώ, παράλληλα, διαθέτουν πιστοποίηση ENERGY STAR. Ο L1300 εκτυπώνει μέχρι 7.100 ασπρόμαυρες σελίδες και 5.700 έγχρωμες σελίδες[1], ενώ ο L1800 μπορεί να εκτυπώσει μέχρι 1.500 έγχρωμες φωτογραφίες[2], χωρίς να χρειάζεται αλλαγή μελανιών, κατά την αγορά του εκτυπωτή με τη μελάνη που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

    Οι νέοι L1300 και L1800 θα είναι διαθέσιμοι στην Ελληνική αγορά από τον Ιούλιο 2014.



    [1] Οι αναφερόμενες αποδόσεις προκύπτουν από την πρωτότυπη μεθοδολογία της Epson με προσομοίωση εκτύπωσης των Δοκιμαστικών Πρότυπων ISO/IEC24712. Οι αναφερόμενες αποδόσεις ΔΕΝ βασίζονται στο ISO/IEC24711. Οι αναφερόμενες αποδόσεις ενδέχεται να ποικίλουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνετε, τον τύπο χαρτιού που χρησιμοποιείτε, τη συχνότητα των εκτυπώσεών σας και των περιβαλλοντικών συνθηκών, όπως η θερμοκρασία. Η απόδοση 7.100 σελίδων για ασπρόμαυρη εκτύπωση βασίζεται σε δυο φυαλίδια μαύρης μελάνης.

    [2] Οι αναφερόμενες αποδόσεις προκύπτουν από την πρωτότυπη μεθοδολογία της Epson με προσομοίωση εκτύπωσης των Δοκιμαστικών Πρότυπων ISO/IEC29103. Οι αναφερόμενες αποδόσεις ΔΕΝ βασίζονται στο ISO/IEC29102. Οι αναφερόμενες αποδόσεις ενδέχεται να ποικίλουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνετε, τον τύπο χαρτιού που χρησιμοποιείτε, τη συχνότητα των εκτυπώσεών σας και των περιβαλλοντικών συνθηκών, όπως η θερμοκρασία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles