21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Laurene Powell Jobs δε θέλει να… ακούσει για το Steve Jobs film!

    Το πολυδιαφημισμένο Steve Jobs film σχετικά με τη ζωή του μεγάλου “ηγέτη” της Apple, που έφυγε στη ζωή πριν από 4 χρόνια, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την προσεχή Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Το σενάριο του Aaron Sorkin και η σκηνοθεσία του Danny Boyle όπως επίσης και τρέιλερ που έχουμε δει, μας προετοιμάζουν για μία παραγωγή που θα θέλαμε να απολαύσουμε στο σύνολό της, ωστόσο το φιλμ φαίνεται πως… διχάζει όσους γνώρισαν καλά τον Steve Jobs. Διαβάζουμε, μάλιστα, πως η σύζυγός του Laurene Powell Jobs έκανε προσπάθειες να μπλοκάρει την κυκλοφορία της ταινίας, η οποία βασίζεται στη βιογραφία του Jobs από τον Walter Isaacson.

    steve jobs laurene powell

    Έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender, η ταινία “εξιστορεί” τρία λανσαρίσματα προϊόντων μαζί με τα απαραίτητα flash backs, με το σενάριο να φτάνει μέχρι το 1998 και την κυκλοφορία του iMac. Πέρα από τον Michael Fassbender στο ρόλο του Jobs, πρωταγωνιστούν η Kate Winslet στο ρόλο της Joanna Hoffman πρώην marketing chief των Macintosh, ο Seth Rogen στο ρόλο του συνιδρυτή της Apple Steve Wozniak και ο Jeff Daniels ως ο πρώην CEO της Apple John Sculley.

    Όπως σημειώνει ωστόσο ο παραγωγός της ταινίας Scott Rudin, η Laurene Powell Jobs αρνήθηκε να συζητήσει οτιδήποτε που να αφορά το σενάριο του Aaron Sorkin, παρά τις επανειλημμένες παρακλήσεις του, σημειώνοντας πως δεν της άρεσε το βιβλίο καθόλου, έτσι οποιαδήποτε ταινία βασίζεται σ’ αυτό δε θα ήταν ακριβής.

    Και ο Tim Cook ωστόσο, που διαδέχθηκε τον Jobs στη θέση του CEO της Apple, δε φαίνεται να ενθουσιάζεται με την ιδέα της ταινίας, σημειώνοντας πως το Steve Jobs film και άλλες τέτοιες ταινίες είναι “ευκαιριακές”.

    Αντίθετα, o Steve Wozniak, συνιδρυτής μαζί με τον Jobs της Apple, ο οποίος είδε μέρος της ταινίας, είχε μόνο καλά λόγια να πει: “Ένιωθα σαν να έβλεπα πραγματικά τον Steve Jobs. Δίνω τα credits στον Danny Boyle και τον Aaron Sorkin για το ότι το έκαναν τόσο σωστά”  είπε και συνέχισε “Η ταινία είναι για τον Jobs και την προσωπικότητά του του. Πιστεύω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles