21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αποστολή ανώνυμων email μέσω της υπηρεσίας Leak

    Πολλές φορές διστάζουμε να πούμε πράγματα σε ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο και προτιμούμε την ανωνυμία. Αυτό άλλωστε έχουν δείξει και οι δημοφιλείς εφαρμογές Secret και Whisper, με τις οποίες οι χρήστες μοιράζονται ανώνυμα μυστικά με φίλους και μη.

    leak anonymous emails

    Αν έχετε κατά νου συγκεκριμένους ανθρώπους στους οποίους θέλετε να αποκαλύψετε ανώνυμα καταστάσεις και επίσης γνωρίζετε τα email αυτών, τότε η υπηρεσία Leak είναι ό,τι πρέπει για εσάς.

    Με μια επίσκεψη στην υπηρεσία, αμέσως θα δείτε πως ζητείται μονάχα το email του ατόμου με το οποίο θέλετε να επικοινωνήσετε και όχι το δικό σας. Στη συνέχεια μπορείτε να δηλώσετε αν είστε φίλος, φίλος φίλου, συνάδελφος ή οικογένεια του ατόμου, όπως επίσης μπορείτε να δηλώστε πως είστε απλά «κάποιος». Τέλος, μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε το μήνυμα σας ανώνυμα (τα ελληνικά υποστηρίζονται).

    Το άτομο με το οποίο επικοινωνήσατε θα λάβει ένα email από τη διεύθυνση [email protected] με θέμα «From (someone), anonymously», όπου μέσα στην παρένθεση θα αναγράφεται η επιλογή που επιλέξατε προηγουμένως, δηλαδή αν είστε φίλος, οικογένεια κλπ, και φυσικά το μήνυμα σας.

    Τέλος, στο κάτω μέρος της σελίδα του Leak μπορείτε να δηλώσετε το email σας για να λαμβάνετε κάθε Δευτέρα τα καλύτερα email τα οποία στέλνονται από την υπηρεσία.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles