19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Όταν αλλάζεις τηλέφωνο, καλό είναι να ξέρεις να μεταφέρεις μόνος σου τα αρχεία σου στη νέα συσκευή

    Όταν αγοράζεις μία νέα συσκευή, φυσικά και θέλεις να μεταφέρεις όλα τα αρχεία σου (εικόνες, μουσική κλπ) από το παλιό, στο νέο σου τηλέφωνο. Οι υπάλληλοι στα καταστήματα των δικτύων κινητής είναι περισσότερο από πρόθυμοι να το κάνουν για σένα. Γνωρίζουν τον τρόπο και είναι εξαιρετικά εξυπηρετικοί. Υπάρχουν όμως μερικοί λόγοι να μάθεις να το κάνεις μόνος σου. Ο ένας, είναι γιατί το κατάστημα μπορεί να σε χρεώσει γι αυτό. Ο δεύτερος, είναι το παρακάτω περιστατικό.

    Σε ένα κατάστημα της Verizon, στη Florida των Ηνωμένων Πολιτειών, κάποιος πήγε την παλιά του συσκευή, ώστε ο υπάλληλος Joshua Stuart να πάρει back up των αρχείων που βρισκόταν αποθηκευμένα εκεί, ώστε να τα μεταφέρει στη νέα συσκευή του χρήστη. Ανάμεσα στα αρχεία, βρισκόταν και «πολύ ιδιωτικής φύσεως» φωτογραφίες της κοπέλας του κατόχου της συσκευής που απεικόνιζαν «το στήθος και το αιδοίο» της. Ο Joshua Stuart, «κράτησε» από ένα αντίγραφο αυτών των φωτογραφιών για την προσωπική του ευχαρίστηση και τις μοιράστηκε με ένα συνάδελφό του.

    Βλακωδώς (και προφανώς από υπερβάλλον «ερεθισμό») αναφέρθηκε σε αυτές τις φωτογραφίες σε ένα άλλο πελάτη, που κατά τύχη ήταν φίλος της συγκεκριμένης κυρίας. Ο Stuart δεν μπορούσε να βρει τις φωτογραφίες του αιδοίου της κυρίας στο δικό του τηλέφωνο και τις έδειξε στον δεύτερο πελάτη, ο συνάδελφός του Gregory Lampert από το δικό του τηλέφωνο.

    Ο δεύτερος πελάτης και φίλος της αισθησιακής κυρίας απευθύνθηκε στην αστυνομία η οποία εξέδωσε ένταλμα για να πραγματοποιήσει έρευνα στο κατάστημα. Βρήκε τις φωτογραφίες και προχώρησε στη σύλληψη των δύο υπαλλήλων.

    Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θέλεις να μεταφέρεις τα δεδομένα σου, φρόντισε να το κάνεις μόνος σου. Αν δεν μπορείς, βρες ένα τρόπο να εξαφανίσεις τις γυμνές φωτογραφίες των φιλενάδων σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις κι αυτό, μπορείς να ελπίζεις ότι αυτός που θα κλέψει τις φωτογραφίες σου, θα είναι τόσο ανόητος, όσο και ο Stuart, ώστε να τον πιάσει η αστυνομία.

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles