19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Δράση και ατελείωτη διασκέδαση (video)!

    H σειρά LEGO Batman συγκαταλέγεται στις πιο αγαπημένες των gamers, καθώς χιούμορ, δράση και εξαιρετικοί action/platform μηχανισμοί, συνθέτουν ένα άκρως διασκεδαστικό αποτέλεσμα, το οποίο εδώ και χρόνια έχει αγαπηθεί από τους gamers. Στο πλαίσιο της Comic-Con, η Warner Bros. Interactive και η εταιρεία ανάπτυξης Traveller’s Tales παρουσίασαν το LEGO Batman 3: Beyond Gotham, το νεότερο τίτλο της δημοφιλούς σειράς που έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό!

    LEGO_Batman_3_JusticeLeague_01

    Στο LEGO Batman 3: Beyond Gotham, o μασκοφόρος εκδικητής ενώνει τις δυνάμεις του με τους υπόλοιπους ήρωες της DC Comics σε μία προσπάθεια να σταματήσουν τον Brainiac από το να καταστρέψει τη Γη και να κατακτήσει το σύμπαν, χρησιμοποιώντας τη δύναμη των Power Rings (των δαχτυλιδιών που φέρουν οι Lanterns). O Brainiac με τη δύναμη των δαχτυλιδιών μπορεί να σμικρύνει ολόκληρους πλανήτες, τους οποίους στη συνέχεια προσθέτει στη διεστραμμένη συλλογή του. Για να σταματήσουν τον Brainiac οι μεγαλύτεροι υπερήρωες της Γης θα πρέπει να ταξιδέψουν στο διάστημα και να μεταφέρουν τη μάχη για τη σωτηρία του σύμπαντος σε άλλους κόσμους. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν 150 μοναδικούς ήρωες από το σύμπαν των comics της DC, συμπεριλαμβανομένων όλων των μελών της Justice League, αλλά και πολλούς άλλους χαρακτήρες (όπως ο Krypto ο σκύλος του Superman ή η αγελάδα Bat-Cow), οι οποίοι αναμένεται να ενδυναμώσουν περισσότερο το χιουμοριστικό χαρακτήρα του παιχνιδιού. Επίσης, ο Adam West, ο ηθοποιός που έπαιξε τον Batman στην τηλεοπτική σειρά των 60’s θα δανείσει τη φωνή του στον classic Batman, ενώ παράλληλα οι δημιουργοί του παιχνιδιού αναμένεται να προσθέσουν και το θρυλικό Batmobile που εμφανιζόταν στη πρώτη σειρά του ανθρώπου-νυχτερίδα.

    lego-batman-3-batman-and-robin

    LEGO_Batman_3_BatMite_01

    Το LEGO Batman 3: Beyond Gotham θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita, Wii U, 3DS και PC και μία πρώτη γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles