22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ποιο Mi Notebook Air; H Lenovo απαντάει δυναμικά με το Lenovo Air 13 Pro!

    H Xiaomi με το πρόσφατο λανσάρισμα του Mi Notebook Air, μίας δυναμικής καλής εναλλακτικής πρότασης στο MacBook Air σίγουρα έστρεψε το ενδιαφέρον των media και των fans των νέων τεχνολογιών προς την Xiaomi. Η Lenovo ωστόσο που από ότι φαίνεται δεν αφήνει τον ανταγωνισμό να πάρει ανάσα έχει ήδη έτοιμη την απάντηση στο τσεπάκι της, η οποία ακούει στο όνομα Lenovo Air 13 Pro!

    lenovo-air-13-pro-3

    Το απίθανα λεπτό και ελαφρύ Lenovo Air 13 Pro (οι κακές γλώσσες σίγουρα θα πούνε ότι η ονομασία του βγαίνει από την συνένωση των λέξεων MacBook Air και MacBook Pro) διαθέτει μία σειρά από αρκετά εντυπωσιακά specs, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν τους φανατικούς high-end users που προσανατολίζονται για μία αγορά στην “κατηγορία φτερού”. Συγκεκριμένα, η πρόταση της Lenovo έρχεται με 13.3 ιντσών IPS display, ενώ στα ενδότερα φιλοξενείται ένας άκρως αποτελεσματικός Intel i5-6200U με 4GB μνήμης RAM, όπου σίγουρα μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τα πιο απαιτητικά tasks. Επιπλέον, το Air 13 Pro διαθέτει SSD χωρητικότητας 256GB και μία Nvidia GT940MX GPU με 2GB VRAM (DDR5).

    lenovo-air-13-pro-2

    To Air 13 Pro ζυγίζει μόλις 1.29 κιλά και το πάχος του ανέρχεται στα 14.8mm και θα φοράει λειτουργικό Windows 10. Όσον αφορά την τιμή του δεν θα είναι και “τρελά ακριβό”, καθώς θα στοιχίζει κοντά στα 750$ για αρχή (μετά την διαδικασία του pre-ordering θα κοστίζει κοντά στα 830$), αν και παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο κατά πόσο θα το δούμε να κυκλοφορεί σε άλλες αγορές πλην της κινεζικής.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles