21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo K30-T. Tech specs και photos από το νέο mid-ranger της Lenovo!

    Η νέα mid-range συσκευή της Lenovo, Κ30-Τ, πριν από μερικές ημέρες πήρε την έγκριση από την κινεζική επιτροπή τηλεπικοινωνιών TENAA, για αυτό και δόθηκαν στη δημοσιότητα πλήρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και φωτογραφίες που αφορούν τη συγκεριμένη συσκευή, η οποία εκ πρώτης όψεως δείχνει ικανή να κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτών που αναζητούν επιδόσεις σε συνδυασμό με την εξαιρετικά προσιτή τιμή.

    Lenovo K30T_Final

    Ειδικότερα, το Lenovo K30-T που στηρίζεται στο λειτουργικό Android 4.4.4 KitKat, διαθέτει μία IPS LCD οθόνη 5 ιντσών με ποιότητα 720p και πυκνότητα pixels στα 293ppi. Στη καρδιά του K30-T της Lenovo βρίσκεται ένα τετραπύρηνος επεξεργαστής Cortex-A7, ο οποίος τρέχει στα 1.2GHz και συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM. Όσον αφορά, τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο αυτός ανέρχεται στα 8GB, ενώ παράλληλα στη συσκευή της Lenovo υπάρχει και μία microSD slot που βοηθάει στην αύξηση της χωρητικότητας. Στο πίσω μέρος του νέου mid-range smartphone της Lenovo υπάρχει μία κάμερα με κύριο αισθητήρα στα 8MP, μαζί με LED flash και ένα δεύτερο μικρόφωνο που επιτρέπει την ακύρωση του θορύβου. Επιπλέον, από το K30-T δεν λείπει και μία μπροστινή κάμερα, η οποία προσφέρει ποιότητα selfie φωτογραφιών και video calls που φτάνει μέχρι τα 2MP. Εκτός από τα προαναφερθέντα tech specs, μέσω της TENAA αποκαλύφθηκαν και οι διαστάσεις του νέου smartphone της Lenovo, το οποίο φαίνεται ότι θα είναι αρκετά κομψό και ελαφρύ, με διαστάσεις 70.5mm πλάτος, πάχος στα 8.2mm και βάρος (μόλις) 126 γραμμάρια.

    To Lenovo K30-T αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 4 διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό, χρυσό και κίτρινο) και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό αναφορικά με την τιμή και την διαθεσιμότητα του σε αγορές πέραν της Κίνας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles