13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo K920. Το μικρό «κτήνος» κυκλοφορεί στις 5 Αυγούστου στην Κίνα!

    Η Lenovo επιχειρεί να κάνει αισθητή τη παρουσία της στην ξεχωριστή και απαιτητική αγορά της Κίνας, με την κυκλοφορία του Κ920, μίας νέας ναυαρχίδας, η οποία φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Η Lenovo είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά το K920 στη Κίνα πριν από περίπου ένα μήνα, αποσπώντας εξαιρετικά θετικές κριτικές, καθώς όπως αποδεικνύεται και από τα επιβεβαιωμένα tech specs του, το Lenovo K920 θα είναι πραγματικά ένα μικρό «κτήνος»!

    Lenovo K920_1

    Η εντυπωσιακή ναυαρχίδα της Lenovo διαθέτει state-of-the art hardware, το οποίο δύναται να καλύψει και με το παραπάνω ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των high-end χρηστών. Συγκεκριμένα, το Lenovo K920 θα διαθέτει Quad HD IPS display 6 ιντσών (με ανάλυση στα 1440×2560), με τη Lenono να δίνει έμφαση στη φωτεινότητα της οθόνης. Επιπλέον, στην καρδιά του K920 θα βρίσκεται ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 801, o οποίος θα συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM, κύρια κάμερα με αισθητήρα 16MP (με δυνατότητα optical image stabilization), αλλά και δευτερεύουσα κάμερα με 5MP, η οποία είναι υπεραρκετή για selfies και video calls. Επιπλέον, το Lenovo K920 διαθέτει 32GB αποθηκευτικού χώρου, θα υποστηρίζει LTE και 3G και θα τρέχει λειτουργικό Android 4.4 KitKat. Παράλληλα, η Lenovo έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα της αυτονομίας της συσκευής, καθώς η γιγαντιαίων διαστάσεων μπαταρία του με χωρητικότητα στις 4000mAh, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του smartphone για πολλές ώρες χωρίς φόρτιση.  Εκτός από τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά όμως, η Lenovo φαίνεται να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής, καθώς το υλικό κατασκευής που κυριαρχεί είναι το μέταλλο, ενώ το πάχος του ανέρχεται μόλις στα 7.7mm.

    Lenovo K920_4 Lenovo K920_3

    Αν και η Lenovo δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του Κ920, οι φήμες αναφέρουν ότι αυτό θα κυμαίνεται περίπου στα 500 δολάρια, καθιστώντας το έτσι ένα αδιαφιλονίκητο must-have! Ελπίζουμε να το δούμε και από τα μέρη μας, καθώς εάν κρίνουμε από αυτά που προσφέρει πρόκειται για μία state-of-the art συσκευή, η οποία μπορεί να σε κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles