13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo P70t. To smartphone που θα σε κάνει να ξεχάσεις το φορτιστή σου!

    Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχει να κάνει με τη διάρκεια της μπαταρίας των smartphones τους. Οι απαιτήσεις είναι ιδιαιτέρως αυξημένες, για αυτό και οι περισσότερες μπαταρίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν.  Τα powerbanks δίνουν μία προσωρινή λύση, ωστόσο το πρόβλημα εξακολουθεί και παραμένει, για αυτό και πολλοί κατασκευαστές ήδη προσπαθούν να δημιουργήσουν μπαταρίες που δεν θα καταλαβαίνουν τίποτα.

    lenovo-p70t

    Μία από αυτές είναι και η Lenovo, η οποία ετοιμάζει το Lenovo P70t, ένα smartphone “πραγματικό μαραθωνοδρόμο”, το οποίο με την μπαταρία του στα 4000mAh, μπορεί σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία να παραμείνει σε standby για περισσότερες από 46 ημέρες! Πέραν όμως της πραγματικά γιγαντιαίας σε χωρητικότητα, μπαταρίας του, το Lenovo P70t θα είναι ένα αρκετά ικανό mid-ranger αξιώσεων, καθώς θα προσφέρει στον χρήστη του μία οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1280×720 pixels, έναν 64-bit επεξεργαστή κατασκευασμένο από την MediaTek, 1GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου (η οποία θα μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD), όπως επίσης και κύρια αισθητήρα κάμερας στα 13MP μαζί με την απαραίτητη selfie cam, η οποία θα προσφέρει ποιοτικές selfie photos και video calls στα 5MP.

    Αναμφίβολα, το Lenovo P70t θέτει υποψηφιότητα για να αποτελέσει ένα από πιο ανθεκτικά smartphones της φετινής χρονιάς, φτάνει μόνο οι δυνατότητες  που ισχυρίζεται η Lenovo να αποδειχθούν και στην πράξη!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles