20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo Vibe S1. Το πρώτο με dual front camera για… effects στα selfies σας

    Επίσημο στο πλαίσιο της IFA 2015 και το smartphone για το οποίο είχαμε ακούσει αρκετές φήμες και είναι το πρώτο με διπλή εμπρόσθια κάμερα για τα… selfies σας. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι μπορείτε να “παίξετε” με τις ρυθμίσεις της για cool effects με τις αυτοφωτογραφίσεις σας που θα εντυπωσιάσουν γνωστούς και φίλους. Η μόδα της εποχής δε φαίνεται να περνάει εύκολα, επομένως “μπείτε στο χορό” και… φωτογραφίστε.

    vibe-s1

    Το Lenovo Vibe S1 διαθέτει δύο κάμερες λοιπόν, μία στα 8 και μία στα 2MP που είναι οι δύο τοποθετημένες στην εμπρόσθια πλευρά του. Η πρώτη είναι η βασική, η δεύτερη ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να δώσει μία αίσθηση βάθους στις φωτό σας αλλά και για να effects όπως η αντικατάσταση του… φόντου της selfie σας.

    VibeS1-BackgroundSwap1

    Διαθέσιμη είναι πάντως και οπίσθια κάμερα στα 13MP για τις πιο κλασικές φωτογραφίες σας.

    Στα υπόλοιπα specs, το Lenovo Vibe S1 είναι ένα τυπικό mid-range smartphone με Android 5.0 Lollipop. Έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, υποστήριξη LTE, ενώ η τιμή του υπολογίζεται στα 299 δολάρια.

    vibe-s1 -1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles