18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    LeTV Max Pro. Το πρώτο smartphone με Snapdragon 820 που ετοιμάζεται να “κατεδαφίσει” τα benchmarks!

    H κινεζική LeTV έχει αρχίσει να συνδέει το όνομα της με smartphones τα οποία ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη στον τομέα της απόδοσης, καθώς σε πολλές περιπτώσεις πιάνουν κορυφή στα benchmarking tests. Το LeTV Max Pro είναι μία πρόταση που στοχεύει να κατακτήσει το Έβερεστ των high-end smartphones, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την Qualcomm και επίσημα στο πλαίσιο της CES 2016, το νέο πανίσχυρο κινητό της κινεζικής εταιρείας θα είναι το πρώτο που θα στηρίζεται στο Snapdragon 820 chipset.

    LeTV Max Pro 3

    Αν και δεν ανακοινώθηκε το πότε το LeTV Max Pro θα κάνει την εμφάνιση του, το μόνο σίγουρο είναι ότι η LeTV θα αρχίσει να το πουλάει μέσα στο πρώτο μισό του έτους που διανύουμε. Μάλιστα, το LeTV Max Pro (πέραν του Snapdragon 820) θα είναι το πρώτο smartphone το οποίο θα βασίζεται στην τεχνολογία Sense ID, στην εξαιρετικά γρήγορη και πολύ πιο αξιόπιστη fingerprint βιομετρική τεχνολογία, η οποία λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιεί υπέρηχους μπορεί να αναπαραστήσει με μεγαλύτερη πιστότητα τo δαχτυλικό αποτύπωμα του χρήστη. Παράλληλα, η σούπερ high-end πρόταση της LeTV θα υποστηρίζει LTE και multi-band Wi-Fi 802.11 ad, ενώ με την quick charging δυνατότητα θα μπορεί να φορτίσει από το 0 στο 60% σε λιγότερο από 30 λεπτά.

    LeTV Max Pro 2

    Ακόμη η LeTV δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα τελικά specs της συσκευής, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη high-end προτάση θα έρθει με Android Marshmallow out-of-the box και θα διαθέτει οθόνη Quad HD 5.5 ιντσών (1440×2440 pixels). Αναμφίβολα, το LeTV Max Pro θα αποτελέσει μία άκρως ενδιαφέρουσα συσκευή που θα μας απασχολήσει αρκετά μέσα στο 2016.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles