18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η LG και η Qualcomm επεκτείνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για την επόμενη γενιά G Series Smartphone

    [Δελτίο Τύπου] Συνεχίζοντας την έως τώρα επιτυχημένη συνεργασία τους, η LG Electronics (LG), η Qualcomm Incorporated και η θυγατρική της, Qualcomm Technologies, ανακοίνωσαν ότι ο διάδοχος του βραβευμένου LG Optimus θα είναι ‘εφοδιασμένος’ με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, το πιο προηγμένο mobile chipset της αγοράς. Ο Qualcomm Snapdragon αποτελεί προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc.

    Οι νέες συσκευές G Series της LG, εξοπλισμένες με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, θα θέσουν σε νέες βάσεις την εμπειρία χρήσης ενός smartphone, εξασφαλίζοντας εκπληκτικές επιδόσεις, εντυπωσιακά γραφικά και εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας. Ο επεξεργαστής Snapdragon 800 υποστηρίζει την τεχνολογία carrier aggregation και έχει σχεδιαστεί με στόχο να μεγιστοποιεί το φάσμα που αξιοποιεί μια σύνδεση LTE, ώστε να αυξάνεται η ταχύτητα σύνδεσης και να μειώνεται η καθυστέρηση (latency).

    Συνδυάζοντας τις βασικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε στα smartphone της LG με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προόδου όσον αφορά την εμπειρία που αποκομίζουν οι χρήστες των σύγχρονων κινητών,” δήλωσε ο Δρ. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Mobile Communications Company. “Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα είναι, από πολλές απόψεις, το καλύτερο smartphone της αγοράς, το οποίο θα αποτελέσει και το μέτρο με το οποίο θα συγκρίνονται όλες οι άλλες συσκευές.

    QSD_3DChip

    Είμαστε ευχαριστημένοι από τη σταθερή συνεργασίας μας με την LG,” ανέφερε ο κ. Murthy Renduchintala, εκτελεστικός αντιπρόεδρος στην Qualcomm Technologies Inc. και συν-προεδρεύων στο τμήμα Qualcomm mobile and computing. “Ο νέος Qualcomm Snapdragon 800 έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της επόμενης γενιάς συσκευών G Series. O κορυφαίος αυτός επεξεργαστής θα βοηθήσει όλες τις συσκευές της νέας πλατφόρμας να έχουν εκπληκτικά γρήγορο web browsing, συναρπαστικά γραφικά, απρόσκοπτη δικτύωση, καθώς επίσης και απαράμιλλη εμπειρία χρήσης σε υλικό multimedia.

    Με απόδοση έως και 75 τοις εκατό καλύτερη σε σχέση με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro, ο Snapdragon 800 θα είναι σε θέση να υποστηρίζει πολλές από τις κορυφαίες τεχνολογίες επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Μεταξύ των τεχνολογιών αυτών περιλαμβάνονται:

    • CPUs Krait 400 σε quad configuration και χρονισμένη σε υψηλότερη ταχύτητα για καλύτερες επιδόσεις επεξεργασίας και επικοινωνίας

    • Αρχιτεκτονική προηγμένου aSMP (asynchronous Symmetric Multiprocessing) για δυναμικό έλεγχο και ρύθμιση της ισχύος κάθε πυρήνα, μέσω της οποίας εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας χωρίς τη χρήση ειδικών πυρήνων επεξεργασίας.

    • Πολλές και πλήρως ενσωματωμένες επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας 4G LTE Advanced Carrier Aggregation

    • Νέα GPU Adreno 330 με περισσότερο από δύο φορές καλύτερη υπολογιστική απόδοση σε σχέση με την σημερινή Adreno 320 GPU

    • Εγγραφή/αναπαραγωγή βίντεο και οθόνη Ultra HD, ανάλυση 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το 1080p HD

    • Πολυκάναλος ήχος HD με DTS-HD και Dolby Digital Plus, με δυνατότητα υποστήριξης υλικού ανάλυσης μέχρι και 2560 x 2048 pixels και Miracast 1080p HD

    • Τεχνολογία εντοπισμού θέσης Qualcomm IZat, με λειτουργία GNSS για μεγαλύτερη ακρίβεια στην πλοήγηση και στα location services.

     Περιμένουμε την LG να ανακοινώσει το νέο Optimus G2 αλλά και άλλες συσκευές με τον Snapdragon 800 σε σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στην Νέα Υόρκη στις 7 Αυγούστου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles