20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    LG: Εγκαταλείπει τα σχέδια για χρήση κυρτών OLED οθονών στο G6 smartphone

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Ν. Κορέα, η LG έχει εγκαταλείψει, πλέον, τα σχέδιά της να συμπεριλάβει στο LG G6 smartphone κυρτή OLED οθόνη.

    lg-g

    Πηγές προσκείμενες στη βιομηχανία, αναφέρουν ότι η LG θα παραμείνει στα LCD panels και στη νέα πρόταση, όπως συμβαίνει και με την πλειονότητα των συσκευών της. Λέγεται ότι ο λόγος της απόφασης αυτής είναι το γεγονός ότι το τμήμα LG Display δε θα μπορέσει να παράγει ικανοποιητική ποσότητα OLED οθονών. Αντίθετα, αυτό θα μπορέσει να γίνει όταν εγκατασταθεί ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός στο εργοστάσιο της LG, δηλαδή στο δεύτερο μισό του 2017.

    Οι φήμες αναφέρουν ακόμα ότι η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια ειδική μαγνητική τεχνολογία για ασύρματη φόρτιση, η οποία μάλλον δε θα είναι έτοιμη για εμπορική διάθεση κατά την παρουσίαση του LG G6. Η τεχνολογία αυτή υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση πολλαπλών συσκευών σε απόσταση 2 ως 3 εκατοστών. Άλλες εταιρείες έχουν κατασκευάσει αντίστοιχη τεχνολογία, η οποία θα μπορεί να υποστηρίξει αποστάσεις 7 εκατοστών από το φορτιστή. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο LG G7, καθώς η κορεατική εταιρεία έχει συστήσει ένα ινστιτούτο τεχνολογίας και έρευνας το οποίο έχει επιφορτιστεί με την ανάπτυξη ενός smartphone που θα ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης.

    Δεν έχει ξεκαθαριστεί προς το παρόν αν θα υιοθετήσει στην επόμενη έκδοση της ναυαρχίδας της το modular design του LG G5, αλλά σαφώς υπάρχει η πιθανότητα εγκατάλειψης εκ μέρους της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles