14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εμφάνιση στην IFA 2014 για το LG G Watch 2;

    Το KoreaTimes αποκαλύπτει την πιθανότητα να δούμε ένα νέο smartwatch από την LG σε μερικές μέρες στην IFA 2014. Το LG G Watch 2 ίσως παρουσιαστεί στο Βερολίνο λοιπόν, αν πιστέψουμε όσα δήλωσε στέλεχος της κορεατικής εταιρείας στο site σε τηλεφωνική επικοινωνία την προηγούμενη εβδομάδα.

    LG G Watch

    Η νέα wearable πρόταση των Κορεατών θα έρθει με OLED display και, όσον αφορά τον επεξεργαστή της, θα ενσωματώνει μοντέλο της Qualcomm και όχι τους in-house Odin processors της LG που δεν είναι πιθανότατα ακόμη έτοιμοι να τοποθετηθούν σε ένα εμπορικό προϊόν. Εκείνο που δε γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι αν η συσκευή θα παρουσιαστεί επίσημα στη γερμανική έκθεση ή θα είναι διαθέσιμη μόνο για επίδειξη σε κάποιους πελάτες της εταιρείας και δημοσιογράφους.

    Όπως και να έχει, φαίνεται πως ο ανταγωνισμός όσον αφορά τα smartwatches μεγαλώνει. Με τις προτάσεις της Samsung, το πανέμορφο Moto 360, αλλά και το επερχόμενο iWatch της Apple, το ενδιαφέρον είναι αυξημένο και η LG φαίνεται πως έχει και αυτή να πει κάτι ακόμη στην εν λόγω κατηγορία συσκευών με το G Watch 2.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles