18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG G2 mini και L-series πολύ σύντομα στην ελληνική αγορά!

    Αν έχετε βγεί “στη γύρα” για νέο smartphone ή κάνετε οικονομίες τώρα το Πάσχα για να αγοράσετε συσκευή μετά τις γιορτές, ίσως πρέπει να περιμένετε λίγο, καθώς αρκετές νέες συσκευές αναμένονται να εμφανιστούν στα ελληνικά καταστήματα!

    2202014104813AM_635_lg_g2_mini

    Εκτός από τα μοντέλα που είδαμε στο MWC 2014 και έχουν φθάσει και στη χώρα μας πρόσφατα, ακόμη περισσότερα αναμένονται αρχές Μαϊου και γενικότερα μέσα στον επόμενο μήνα. Κάποια εξ’αυτών έρχονται να προσθεθούν και από την LG στην γκάμα της, συγκεκριμένα το πολυαναμενόμενo LG G2 mini, η “μικρή” έκδοση του κορυφαίου smartphone του 2013, το οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπο με τα Galaxy S4 mini, HTC One mini, Xperia Z1 Compact, για τη mid-range αγορά. Εκτός αυτού και κάποια νέα μοντέλα της σειράς “L” που είδαμε στη Βαρκελώνη θα κάνουν το ντεμπούτο τους, απευθυνόμενα φυσικά σε χαμηλότερες τιμολογιακές κατηγορίες. Η LG οργανώνει workshop μετά τις γιορτές και εκεί θα δούμε όλες τις νέες συσκευές εν δράσει, για να σας τις παρουσιάσουμε και αναλυτικά στη συνέχεια!

    lg-l-series-l40-l70-l90

    Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε ένα hands-on preview του LG G2 mini από το MWC του Φεβρουαρίου, για να πάρετε μια ιδέα και να ξέρετε τι να περιμένετε -στο περίπου-…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles