11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    LG G3. Ανακοινώθηκε επίσημα με οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 2K και κάμερα με laser autofocus

    Επίσημη πρεμιέρα για το LG G3, τη νέα ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας που πρωταγωνίστησε στις διαρροές των τελευταίων μηνών στο χώρο των smartphones. Και επίσημη γνωριμία μας με μία πραγματικά εντυπωσιακή πρόταση που θα πρωταγωνιστήσει στην mobile πραγματικότητα των επόμενων μηνών.

    Το motto με το οποίο προωθεί η εταιρεία το LG G3 δεν είναι άλλο από το “Simple is the New Smart”. Ας δούμε, όμως, από κοντά την πρόταση αυτή, που ξεχωρίζει χάρη σε “καινοτομίες” όπως η 2K οθόνη αλλά και το laser autofocus, μαζί, βέβαια, με πολλά ακόμη χαρακτηριστικά υπεροχής. 

    LG G3

    LG G3 με οθόνη 5,5 ιντσών, quad-core επεξεργαστή και κάμερα 13MPixels με OIS

    Το LG G3 είναι ένα μεγάλο smartphone με οθόνη IPS 5,5 ιντσών ανάλυσης QHD (δηλαδή 2560×1440 pixels) και με pixel density 534ppi. Διαθέτει κατασκευή από πολυκαρβονικό υλικό, με ένα ειδικό layer, ωστόσο, που του παρέχει σχεδόν “μεταλλικό” τελείωμα. Είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και δεν αφήνει εύκολα αποτυπώματα, χωρίς, πάντως, να διαθέτει τις δυνατότητες αυτοΐασης που γνωρίσαμε στο LG G Flex. Το “παρών” δίνουν και τα -γνώριμα από το LG G2- οπίσθια πλήκτρα (volume control και Power/Lock) που όμως έχουν ανανεωθεί σχεδιαστικά.

    Στα υπόλοιπα specs του, το LG G3 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 στα 2.5GHz με 2GB RAM στην έκδοση με τα 16GB αποθηκευτικού χώρου και 3GB RAM στην έκδοση με τα 32GB αποθηκευτικού χώρου – και με τις δύο εκδόσεις, ωστόσο, να είναι επεκτάσιμες μέσω κάρτας microSD έως τα 128GB.

    Το “παρών” δίνει ακόμη μία κάμερα 13MPixels με σύστημα Optical Image Stabilization, dual LED, καθώς και το καινοτόμο laser autofocus, που επιταχύνει την εστίαση μετρώντας με τη βοήθεια του laser την απόσταση. Μία δεύτερη κάμερα, στην εμπρόσθια επιφάνεια της συσκευής, έχει ανάλυση 2MPixels και, σύμφωνα με την LG, ιδανική γωνία για… selfies που φτάνει τις 77 μοίρες.

    Η συσκευή υποστηρίζει επιπλέον Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 ac και NFC, ενώ διαθέτει θύρα υπερύθρων, ηχείο 1W καθώς και αφαιρούμενη μπαταρία 3.000mAh. Οι διαστάσεις της είναι 146.3 x 74.6 x 8.9 χιλιοστά και το βάρος της 150 γραμμάρια.

    LG G3 - 02

    LG G3 με ανανεωμένο UI και Android 4.4.2 KitKat

    Η συσκευή έρχεται με το Android 4.4.2 KitKat και ένα ανανεωμένο UI της εταιρείας. Το “παρών” δίνει φυσικά η δημοφιλής στα τελευταία smartphones της LG λειτουργία Knock Code (αλλά και το Knock On), ενώ το χαρακτηριστικό Smart Notice αποτελεί την προσπάθεια της κορεατικής εταιρείας να ανταγωνιστεί το… Google Now, με tips για τον καιρό, location-based ειδοποιήσεις, αυτόματο άνοιγμα Wi-Fi όταν φτάσετε στο σπίτι ή το γραφείο, διαγραφή εφαρμογών που δε χρησιμοποιείτε για καιρό και άλλα έξυπνα features. Αξιοσημείωτο για το LG G3 και το ότι διαθέτει πληκτρολόγιο που μπορεί να… αλλάξει μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες πληκτρολόγησης που έχετε.

    Το LG G3 θα κυκλοφορήσει αύριο στη Νότια Κορέα και στην Ευρώπη μέσα στον Ιούνιο, ενώ, ανάλογα με τις αγορές, τα διαθέσιμα χρώματά του είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, τα metallic black, silk white, shine gold, moon violet και burgundy red. Σύντομα, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά, από το Δημήτρη Σκιάννη που βρίσκεται στο launch event της συσκευής στο Λονδίνο.

    LG G3 Colors

    Το LG G3 αποκαλύφθηκε στο Λονδίνο – η συνέντευξη Τύπου και hot πληροφορίες!

    LG G3 hands-on video preview + pics!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles