21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το interface του LG G3 και σε low-end μοντέλα!

    Το interface του LG G3 πολλοί εζήλεψαν, αλλά λίγοι είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν…ευτυχώς όμως η εταιρεία δε θα αφήσει παραπονεμένους τους χρήστες των low-end και mid-range συσκευών της!

    lg g3 menu

    Η ίδια η LG ανακοίνωσε πως θα φέρει αρκετά από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του UX interface του G3 στα πιό οικονομικά μοντέλα της, με updates αργότερα εντός του 2014. Μεταξύ αυτών θα είναι το interface της κάμερας με τα “Touch & Shoot” και “Gesture Shot” (για εύκολα selfies), αλλά και το Smart Keyboard που “μαθαίνει” από το χρήστη και επιτρέπει γρήγορη πληκτρολόγηση με πολύ μικρό ποσοστό λαθών.

    Αν, λοιπόν, είστε ή σκοπεύετε να γίνετε κάτοχος μιας μικρομεσαίας συσκευής της LG, η είδηση αυτή θα πρέπει να σας χαροποίησε ιδιαίτερα. Φυσικά τα παραπάνω μάλλον αφορούν όσα μοντέλα έχουν KitKat, ενώ υπάρχουν και οι κάτοχοι G2 που βρίσκονται στην…αναμονή.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles