20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η διαρροή που συζητείται σήμερα: Είναι το LG G4 ή το LG G4 Note; (photos)

    Μία διαρροή φωτογραφιών από ένα μέλος των XDA Developers πιθανότατα αποκαλύπτει μία από τις επερχόμενες ναυαρχίδες της LG, χωρίς, βέβαια, να γνωρίζουμε, φυσικά, αν πρόκειται για την τελική της έκδοση. Είναι το LG G4 που περιμένουμε μέσα στον Απρίλιο ή το νέο LG G4 Note, μία καινούρια πρόταση που φαίνεται πως ετοιμάζουν οι Κορεάτες, ώστε να ανταγωνιστούν τα iPhone 6 Plus και Samsung Galaxy Note series;

    LG G4 - or G4 Note - 04

    Η συσκευή που απεικονίζεται στις φωτογραφίες οι οποίες διέρρευσαν προβληματίζει χάρη στη μυστηριώδη εγκοπή στο πίσω μέρος της που κρύβει μέσα της είτε ένα stylus, είτε κατ’ άλλους την… κεραία της κορεατικής έκδοσης. Αν πρόκειται για το πρώτο, μιλάμε σίγουρα για το Note, αν όχι ίσως είναι και το απλό G4.

    LG G4 - or G4 Note - 03

    Κατά τα άλλα, σε αντίθεση με το LG G3, η νέα πρόταση διαθέτει τετράγωνη κάμερα και ένα ορθογώνιο power button. Δεν μπορούμε να διακρίνουμε με ασφάλεια από τις φωτογραφίες αν πρόκειται για μία κυρτή πρόταση, ενώ στα ελάχιστα στοιχεία που λαμβάνουμε από το μενού αποκαλύπτεται η έκδοση Android 5.0.2 Lollipop.

    LG G4 - or G4 Note - 01

    Περισσότερα πιθανότατα θα μάθουμε σύντομα, το σίγουρο είναι ότι οι επερχόμενες προτάσεις της LG αναμένονται και οι δύο ως κάποιες από τις πλέον “δυνατές” συσκευές του επόμενου διαστήματος.

    LG G4 - or G4 Note - 02

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles