14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG G4. Επίσημο με οθόνη 5,5’’ Quad HD, κάμερα 16MP “επόμενης γενιάς” και δερμάτινη πλάτη

    Έξι events σε ολόκληρο τον κόσμο επέλεξε να πραγματοποιήσει η LG για την παρουσίαση της νέας της ναυαρχίδας, ανάμεσά τους μία εντυπωσιακή εκδήλωση στον 64ο όροφο του One World Trade Center στη Νέα Υόρκη με θέα το Empire State Building, αλλά και ένα ακόμη ξεχωριστό event στο ηλιόλουστο Λονδίνο. Σήμερα, λοιπόν, είναι η μέρα του LG G4 που αποκαλύφθηκε επίσημα και σας το παρουσιάζουμε.

    LG-G4-display

    Η συσκευή μας είχε γίνει ήδη γνωστή από διαρροές, τώρα όμως μας αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο. Διαθέτει μία ελαφρώς κυρτή Quad HD “Quantum IPS” οθόνη, για την οποία η LG σημειώνει ότι προσφέρει 20% καλύτερη χρωματική αναπαραγωγή, 25% καλύτερη φωτεινότητα και 50% καλύτερη αντίθεση. Η οθόνη έχει διάσταση 5,5 ίντσες και ανάλυση 2560×1440 pixels, ενώ η συσκευή διαθέτει ακόμη τον νέο εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 βελτιστοποιημένο για το LG G4 για κορυφαίες επιδόσεις, όπως σημείωσε ο Paul Jacobs της Qualcomm στην παρουσίαση, καθώς και 3GB RAM.

    LG-G4-leather

    Η κεντρική κάμερα του LG G4 διαθέτει ανάλυση 16MPixels και φακό με διάφραγμα F1.8. Έρχεται με laser auto-focus που κλειδώνει στα 0.276 sec, έναν color spectrum sensor, τον πρώτο του είδους που τοποθετείται σε smartphone της αγοράς όπως αναφέρει η LG, αλλά και ένα νέο manual mode που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το ISO, την ισορροπία του λευκού και την ταχύτητα του κλείστρου. Η κάμερα διαθέτει ακόμη δυνατότητα quick shot καθώς και οπτικό σταθεροποιητή δεύτερης γενιάς (OIS 2.0), ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει και RAW αρχεία και μπορεί να τραβήξει 4K video. Για τα selfies σας, η δεύτερη εμπρόσθια κάμερα της συσκευής έχει ανάλυση 8MPixels και νέο gesture shot. Το LG G4 διαθέτει ακόμη 32 GB αποθηκευτικό χώρο με υποδοχή microSD, ενώ οι χρήστες του θα λάβουν 100GB για δύο χρόνια στην υπηρεσία cloud Google Drive της αμερικανικής εταιρείας.

    Σε άλλες δυνατότητες, η νέα ναυαρχίδα της LG υποστηρίζει ΧLTE και NFC, προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια σε υπηρεσίες location και GPS σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ ενσωματώνει το νέο LG UX 4.0 User Interface που είναι βασισμένο στο Android 5.1 Lollipop. Το “παρών” δίνει δυνατότητα smart power saving και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά, ενώ στο λογισμικό υπάρχουν προεγκαστημένες Google apps και σας δίνεται η δυνατότητα να συνδεθείτε στη συσκευή και χρησιμοποιώντας το Google ID σας, σε μία προσπάθεια της LG να φέρει το G4 όσο πιο κοντά γίνεται στην Nexus εμπειρία (αξιοσημείωτο ότι μόνος προεγκατεστημένος browser είναι ο Chrome της Google).

    LG G4

    Όσο για την αφαιρούμενη μπαταρία 3.000mAh, μπορεί να προσφέρει στη συσκευή μία πλήρη μέρα λειτουργίας με μία φόρτιση, ενώ υπάρχει δυνατότητα και wireless charging μέσω προαιρετικού back cover που πρέπει να αγοράσετε ωστόσο.

    Το LG G4 θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με πλάτη από γνήσιο δέρμα (σε έξι επιλογές χρωμάτων) ενώ διαθέσιμες είναι και επιλογές τριών πλαστικών back covers (μαύρο, λευκό και χρυσό). Επίσημη ενημέρωση για την τιμή του δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles