18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε επίσημα η… οθόνη του LG G4

    Μπορεί το LG G4 να παρουσιάζεται επίσημα στις 28 Απριλίου, ωστόσο γνωρίζουμε από τώρα την… οθόνη της συσκευής. Οι Κορεάτες μόλις την αποκάλυψαν, σε μία ανακοίνωση που επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα πάνελ 5,5 ιντσών με ανάλυση QHD.

    lg g4 screen

    “Η εταιρεία μόλις ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή ενός LCD panel 5,5 ιντσών QHD με τεχνολογία IPS για φορητές συσκευές που θα χρησιμοποιηθεί στην επερχόμενη ναυαρχίδα στην κατηγορία των smartphones που θα ανακοινωθεί στα τέλη του μήνα” σημειώνει η LG, φωτογραφίζοντας το G4 και συμπληρώνοντας ότι η νέα πρόταση θα προσφέρει “πλουσιότερη και ακριβέστερη απόδοση χρωμάτων” κατά 20% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

    Η νέα QHD οθόνη του LG G4 θα έχει ανάλυση 2560×1440 pixels και pixel density 538ppi. Προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία στην αφή, 50% υψηλότερη αντίθεση και 30% υψηλότερη φωτεινότητα από τα “συμβατικά πάνελ QHD LCD”, κάτι που την καθιστά καλύτερη για θέαση σε συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος.

    Στις 28 Απριλίου, στο event που έχουν προγραμματίσει οι Κορεάτες θα μάθουμε τα… υπόλοιπα specs της συσκευής που αναμένεται να κυριαρχήσει το ενδιαφέρον μας το επόμενο διάστημα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles