18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κυρτή OLED TV από την LG με υπογραφή… Swarovski!

    H LG ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις της με τη γνωστή αυστριακή εταιρεία κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων Swarovski για τη δημιουργία μίας OLED Smart TV με κυρτή επιφάνεια, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στη διάρκεια της φετινής IFA στο Βερολίνο και να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

    Swarovski LG_3

    Οι υπεύθυνοι της LG αποκαλούν το συγκεκριμένο προϊόν ως την υπέρτατη premium πρόταση στην κατηγορία των OLED TV και όπως μπορείτε να φανταστείτε θα είναι μία συσκευή, η οποία θα απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς. Η συμβολή της Swarovski στην υλοποίηση του εν λόγω ενδιαφέροντος project που θα συνδυάζει τεχνολογία και υψηλή αισθητική, είναι ότι οι σχεδιαστές της Swarovski θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό stand, το οποίο θα περιλαμβάνονται 460 αστραφτεροί κρύσταλλοι Swarovski (τύπου Aura Borealis) σε τρία διαφορετικά μεγέθη, οι οποίοι τοποθετήθηκαν χειροποίητα. Εκτός από τους κρυστάλλους Swarovski, η πραγματικά όμορφη smart TV της LG θα είναι εξαιρετικά λεπτή (με πάχος μόλις στα 4mm) και βάρος στα 16 κιλά, ενώ το OLED display που θα διαθέτει, θα εξασφαλίζει πραγματικά τεράστιο επίπεδο λεπτομέρειας και ποιότητας, ακολουθώντας τα υψηλά στάνταρ της LG.

    Χωρίς αμφιβολία, η κυρτή OLED TV της LG είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, αν και το πιθανότερο είναι ότι θα απαιτείται μία μικρή περιούσια για να την αποκτήσεις!

    Swarovski LG_1

    Swarovski LG_2

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles