14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μπορεί το LG L25 να “σώσει” το Firefox OS;

    Ο @upleaks φαίνεται πως αντικαθιστά επάξια τον αποσυρθέντα @evleaks και η νέα αποκάλυψή του είναι ένα LG smartphone με το λειτουργικό Firefox OS!

    Meet-the-Firefox-OS-Mascot-a-Fox-That-s-on-Fire-5

    Αφ’ενός είναι μια μη αναμενόμενη κίνηση, δεδομένου πως τα Firefox μοντέλα ποτέ δεν “απογειώθηκαν” από τότε που κυκλοφόρησαν στην αγορά και οι χρήστες δε τα αγάπησαν… αφ’ετέρου η LG δείχνει να αναζητά νέες διεξόδους από την κορεσμένη κατάσταση του Android και τον έντονο ανταγωνισμό και ίσως το Firefox OS να είναι μια πιθανή λύση.

    lg l25 (2)

    Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως ένας από τους λόγους για τη χαμηλή δημοτικότητα του Firefox OS, ήταν και τα low-end specs των συσκευών που το έφεραν. Το λειτουργικό θα μπορούσε να αναδειχθεί σε μια ισχυρή παρουσία στην αγορά κάτω των 100-120 ευρώ αλλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων που το τρέχουν δεν ήταν ικανοποιητικά, με αποτέλεσμα οι χρήστες να στρέφονται στο Android και πάλι, ή ακόμα και feature phones με…Symbian OS!

    lg l25

    Με το LG L25, φαίνεται πως αυτά αλλάζουν και θα δωθεί στο Firefox OS η ευκαιρία που περίμενε. Αυτό διότι θα πρόκειται για μια συσκευή με οθόνη 4,7 ιντσών, ανάλυσης 720p με τετραπύρηνο Snapdragon 400 chipset και 1,5GB RAM, ενώ στα υπέρ του είναι η υποστήριξη 4G. Αν οι κάμερες των 8 και 2,1 MPixel επιτυγχάνουν αρκετά καλές λήψεις και η συσκευή έχει αρκετά μεγάλη αυτονομία (δε γνωρίζουμε για τη μπαταρία της), τότε το μόνο που θα χρειάζεται είναι μια ανταγωνιστική τιμή.

    Mένει να δούμε πότε, που και έναντι ποιού ποσού θα είναι διαθέσιμο το LG L25 και ίσως μια νέα μέρα να ανατέλλει για το Firefox OS…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles