17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    LG SmartThinQ Sensor. Το gadget που κάνει smart τις οικιακές σας συσκευές!

    Η τεχνολογία του “έξυπνου σπιτιού” θα πρωταγωνιστήσει στις παρουσιάσεις της LG στην IFA 2015. Στις ανακοινώσεις της εταιρείας στο Βερολίνο θα συμπεριλαμβάνεται και o νέος SmartThinQ Sensor, ένα gadget που θα μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλές οικιακές συσκευές ώστε να τις μετατρέψει σε όσο “smart” επιτάσσει η εποχή.

    LG-SmartThinQ-Sensor-02

    Ο SmartThinQ Sensor είναι μία συσκευή με στρογγυλό design που, όπως προείπαμε, μπορεί να προσαρμοστεί σε υπάρχουσες οικιακές συσκευές, όπως ψυγείο ή πλυντήρια, ώστε να μπορούν να σας παρέχουν feedback, αλλά και να επικοινωνούν μέσω μίας σχετικής εφαρμογής με το smartphone σας. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ενημερώνει πότε ολοκληρώνεται μία πλύση ή πότε ένα τρόφιμο στο ψυγείο σας βρίσκεται κοντά στην ημερομηνία λήξης του, ακόμη και να μετράει πόσες φορές ανοίξατε την πόρτα του! Στην περίπτωση ενός air condition θα μπορεί ακόμη και να σας επιτρέπει να ελέγχετε τη συσκευή από το κινητό σας, μέσω της SmartThinQ app.

    LG SmartThinQ Sensor

    Επιπλέον, η κορεατική εταιρεία θα παρουσιάσει στην IFA 2015 και έξυπνες οικιακές συσκευές, όπως τον Smart Lightwave Oven και το Smart Air Conditioner συμβατά με την ανοικτή πλατφόρμα Alljoyn για το iOT που ανέπτυξε η Allseen Alliance. To “έξυπνο σπίτι” θα πρωταγωνιστήσει στο Βερολίνο κι εμείς αναμένουμε να δούμε και από κοντά όλες τις παρουσιάσεις των Κορεατών.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles